Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Alnımda şişlik var

merhabalar , benim alnımda bir şişlik vardı öncelerde hiç belli olmuyordu vede yok gibiydi fakat sonra hafiften şişmeye başladı şimdide aşırı bir biçimde belirgin hastahaneye gittim plastik cerrahi bölümüne ultrasona gönderdiler ultrasonda kontrol ettiklerinde cil-cilt altı dokuda patolojik görünüm saptanmamıştır dendi . Daha sonra tomografi çektirdim sonuç olrak : infratentoriyal be supratentoriyal düzeyde beyin parankimi , ventriküler sistem ve eksternal subaraknaoidal mesafeler normaldir deniyor. İnceleme protokolü olrak : tetkik 5mm kesin kalınlığı ve 5mm masa hızı kullanılarak gerçekleştirilmiştir . Alnımdaki bu şişliğin sebebi nedir ?

19 Eylül 2015 01:03
Prof. Dr. Gökhan Tunçbilek Doktora Sor

Prof. Dr. Gökhan Tunçbilek tarafından cevaplandı.

alt cene buyutme

Cildin esneklik kapasitesi yeterli ve ortognatik cerrahiden protez konulabilir onayi alindiktan sonra alt cene,cene hatti boyunca 2,5 cm uzatilabilir mi implant yardimiyla?Kemik yasi ve cildin esneklik kapasitesi yeterli.

16 Ağustos 2015 18:19
Prof. Dr. Gökhan Tunçbilek Doktora Sor

Prof. Dr. Gökhan Tunçbilek tarafından cevaplandı.

yüzümün sağ tarafı baya bi şiş sol tarafı ise içe çökük

hocam yüzümün sağ tarafı oldukta büyük sol tarafı ile daha bi içe çökük şekilde bu sadece bununlada kalmıyor sağ tarafımda alnım daha gemişken sol tarafta yine içe çökük bi biçimde aynaya baktıgımda belli olmuyor ama fotoğraf çektiğimde cok bariz belli oluyor bunun bi tedavisi varmıdır varsa ne şekilde oluyor artık o derece psikolojim bozulduki dışarı cıkamaz oldum insanların yüzlerine bakamıyorum evden dışarı adım attıgımda çok rahatsız oluyorum b eni bilgilendirirseniz sevinirim kolay gelsin .

9 Ağustos 2015 21:38
Prof. Dr. Gökhan Tunçbilek Doktora Sor

Prof. Dr. Gökhan Tunçbilek tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube