Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Kızlık zarı

Hocam merhabalar... Kızlık zarı için bir sorum olucaktı... Gizlilik durumuyla ilgili bilgi almak istiyordum... Cevaplarsanız sevinirim... ♋ yani örnegin kişiye ait saglık sigortasında veya emekli sandıgı gibi durumlara yansıyormu... Kişinin ailesi bunu ögrenebilirmi kişi reşit ve ayrıca yaşı yeterli olgunlukta... ♋ teşekkürler.

17 Nisan 2017 05:42
Op. Dr. Mehmet Çelik Doktora Sor

Op. Dr. Mehmet Çelik tarafından cevaplandı.

yara ve yanık izi

Sayın Doktor Bey; 4,5 yaşındaki kızımın 2 hafta önce kolu yandı pansumanlar bitikten sonra doktor fito krem verdi onu kullanıyoruz. Kahverengi iz kalabilir sonra açılır dedi. Dünde alnı yarıldı 3 tane dikiş attılar bantladılar. İz kalmaması için kantaron yağını öneriyorlar. Sürüp sürmemekte kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar.

2 Kasım 2015 15:45
Op. Dr. Mehmet Çelik Doktora Sor

Op. Dr. Mehmet Çelik tarafından cevaplandı.

dikis izi tedavisi

Merhaba doktor bey 1 ay kadar önce kolumu saç tarzında birşey kesti baya bir derin kesildi acil doktoru deri altına 5 dışarı 10 dikiş attı 10 gün sonra dikisler alındı şuan kesilen yer kıpkırmızı ve dikilen yer çok açık gibi sizce bu izin gidişatı nasıl olur kesin izi kalicak ama minimuma indirmenin bi çaresi var mi acaba bilgilendirirsrniz çok sevinirim tskler.

15 Ekim 2015 02:22
Op. Dr. Mehmet Çelik Doktora Sor

Op. Dr. Mehmet Çelik tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube