Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Alında kesik izi

Doktor bey, 3 yaşındaki kızım alnını evde duvarin sivri köşesine vurdu ve alnında dikey kesik oldu, acilde 4 dikiş atıldı. Bir hafta sonra dikişler alındı. Şimdi yara izi kalmaması için strip bant takin dendi fakat aşırı terlediginden bant tutmuyor. Iz kalmamasi için uygulamak gereken öncelikli yöntem nedir? Teşekkürler.

25 Eylül 2018 07:16
Doç. Dr. Andaç Aykan Doktora Sor

Doç. Dr. Andaç Aykan tarafından cevaplandı.

NEVÜS HAKKINDA

Sayın Hocam,çenemde üzerinde 5-6 tane sert kıl çıkan 0,6x0,6x0,4 ebatında benim vardı.Geçen hafta plastik cerrah tarafından aldırdım.Patoloji sonucum İntradermal nevüs çıktı.Doktorum ben alındıktan sonra kıl da tekrar çıkmaz dedi fakat alınan yerin içinde şuan batık şeklinde kıllar görünüyor,dışarı çıkamamış.1-2 tanesi de dışarı çıkmış durumda.Benim endişem benin tamamının alınıp alınmadığından dolayı.Acaba ben total olarak alınmadıysa mı bu kıllar tekrar çıkar yoksa normalde de ben alındıktan sonra çıkabilir mi?Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim..

9 Temmuz 2018 10:24
Doç. Dr. Andaç Aykan Doktora Sor

Doç. Dr. Andaç Aykan tarafından cevaplandı.

YÜZDEKİ YARA

MERHABALAR ABİMİN YÜZÜNDE UFAK BİR BIÇAK YARASI VAR 6 AYDIR KREM KULLANMASINA RAĞMEN İZİ GEÇMEDİ. LAZER İLE TEDAVİ EDİLMESİ GEREKİYORMUŞ. SİZ KONUYLA İLGİLİ YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?

29 Haziran 2018 15:11
Doç. Dr. Andaç Aykan Doktora Sor

Doç. Dr. Andaç Aykan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube