Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Sac koparma

Merhaba hocam 15 yaşındayım ve saçımı cekiyorum bunun sonucunda bazi yerlerde seyrelme oluştu saçımı makineye vurmayı dusunuyorum sizce ne kadar zamanda eski halime donerim.

25 Eylül 2016 16:52
Op. Dr. Türker Özyiğit Doktora Sor

Op. Dr. Türker Özyiğit tarafından cevaplandı.

Kliniğinize gelip muayene olmalı mıyım

Hocam merhabalar 21 yaşındayım saçlarımla ilgili bir konuda görüşünüzü almak istiyorum.Saçlarım seyrek ince telli ve aşırı yağlanma gibi de bir problemim var.gece duşa girsem ertesi gün ciddi anlamda yağlanmış oluyor.bunlara ilaven tepe kısımda da bir açılma mevcut.bunu yeni farkettim.aşırı stresli ve gergin bir dönem geçirdim sebebi belki budur yada genetiktir bilemiyorum.revita adlı şampuanı araştırdım sizce bir faydasını görür müyüm yoksa muayene olup mu başlamalıyım kullanmaya sağolun şimdiden cevabınız için.

31 Ocak 2016 23:32
Op. Dr. Türker Özyiğit Doktora Sor

Op. Dr. Türker Özyiğit tarafından cevaplandı.

Seboreik Egzama

Türker Bey Merhabalar,Ben yaklaşık olarak 8 yıldır kafa derisinde bulunan seboreik egzama teşhisi ve sonrasındaki süreç ile uğraşmaktayım.Cinsiyet erkek ve 32 yaşındayım.Bu süre zarfından kullanmadığım şampuan,krem,antihistaminik hap ve losyon kalmadı diyebilirim.Dalında profesör olan doktorlara dahi gittim fakat çözüm bulabilene rastlamadım.Kafa derisi neredeyse 7/24 kaşınıyor diyebilirim.Özellikle güneş ışığında daha fazla kaşınıyor ve saç dökülmesi de aynı oranda diyebilirim.Bana nasıl bir yol izleme mi önerirsiniz. Ayrıca son olarak bir eczacı tavsiyesi ile aşağıdaki karışımı haftada 2 kere olacak şekilde uygulamaya başladım.Sizce bir faydası ya da zararı olur mu? Bemiks Ampul 2 kutu Bepanthene Ampul 2 kutu Evigen Ampul 2 Kutu Dermovate...

4 Haziran 2015 11:29
Op. Dr. Türker Özyiğit Doktora Sor

Op. Dr. Türker Özyiğit tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube