Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Saç dökülmesi

Merhabalar Ayşe hocam yaşım 18 vücut geliştirme sporuyla ilgileniyorum 1 yıldır , 2 ay önce kilo alayım ve daha cabuk gelişeyim diye Halk arasında steroid olarak adlandırılan testesteronlu igne kullandim toplam 2 hafta sürdu herhangibir sıkıntı yoktu yaninda b6 bitamini ve enginar hapi kullandim ilacı bırakalı 2 ay oldu heralde saçımda dökülmeler oldu ve seyrekleşti hâla elimi attığım zaman elime sac geliyor 1 2 tel ilk başlarda çok dökülüyordu fakat simdi bayağı şakak tarafında dökülen saclarım ufak ufak çıkıyor gibi doktora gittim saç köküne bakti birşey yok düzelir diyip xpecia erkek tablet verdi onuda 6 7 gün kullandım yan etkisi vardır diyip geri bıraktım ailede hiç kimsede kellik yok kafami kurcalayan düşünce bu hep boyld devammi edic...

3 Nisan 2019 23:06
Op. Dr. Sibel Atalay Doktora Sor

Op. Dr. Sibel Atalay tarafından cevaplandı.

Saç dökülmesi

Merhaba 20 yaşındayım ve yaklaşık 1-1.5 senedir saçlarım şakaklarımdan seyrelmeye başladı yavaş yavaş şimdilik pek belli değil ama ilerde büyük sorun yaşayabilirim.Acaba bu seyrelmeyi, dökülmeyi engelleyebilir ve yeniden gür olmasını sağlayabilir miyim? Ayrıca saçlarımın çok güçsüz olduğunu çok rahat hissediyorum bu yüzden saçıma dokunmaya bile korkuyorum.Teşekkürler.

21 Kasım 2015 00:05
Op. Dr. Sibel Atalay Doktora Sor

Op. Dr. Sibel Atalay tarafından cevaplandı.

Saç dökülmesi

Merhaba, ben 18 yaşıma gireli 2 ay oldu. 15 yaşımdan bu yana saç dökülmesi yaşıyorum. Baba tarafımda dökülme yok, anne tarafında var ama yetişkinlikten sonra başlamış dökülmeler. Benim aşırı bir dökülme ve seyrekleşme var saçlarımda. Ufuk ufak çıkmış ama tam uzamayan saç telleride var. Doktora gittim bana bir ilaç önermişti ilacın ücreti 350 tl diye hiç ilişmedim. Benim ne yapmam lazım. Arkadas cevresi her ne kadar artık kel kalıcaksın desede büyüklerim merak etme tekrar düzelir diye ümitlendiriyor. Bu durumda ne yapmalıyım ve büyükleriminde dediği gibi var mı bir umut?

20 Kasım 2015 17:09
Op. Dr. Sibel Atalay Doktora Sor

Op. Dr. Sibel Atalay tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube