Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Aquafilling

Zafer bey merhaba ben bundan 2 3 sene once aquafilling yapmistim yuzume hersey gayet yolunda idi ama bu aralar rahatsizligimdan dolayi kortizon hapi olan prednol 16 kullaniyorum yuzumdeki dolgunun erimeye başladigini hissettim acaba bu kullandigim haptanmi yoksa dolgunun ömründen dolayimi

28 Eylül 2017 11:02
Op. Dr. Zafer Atakan Doktora Sor

Op. Dr. Zafer Atakan tarafından cevaplandı.

KIRIK GÖZ ALT VE ÜST KEMİĞİ

hocam merhaba 16 yaşındayım 6-7 yaşlarımdayken yükseklikten düşme sonucu sol gözümün üst ve alt kemiklerinde kırılma oldu , zamanla kaynayıp düzeleceği söylendi şuan normal fakat diğer gözümden biraz daha kısık çok fark edilmiyor. ancak herhangi bir duygu değişimi , örneğin üzülmek ağlamak yorulmak gibi durumlarda oldukça fark ediliyor . ara sıra yaptığı ağrı şiddetli oluyor. hatta bugün yüzümün sol yanını etkiledi bu ağrı sizce böyle olmasının sebebi veya nedeni nedir ? önemli birşey olabilir yada doktora gözükülmeli mi saygılarımla cevabınızı bekliyorum .

18 Ağustos 2017 17:23
Op. Dr. Mustafa Murat Öztürk Doktora Sor

Op. Dr. Mustafa Murat Öztürk tarafından cevaplandı.

Kepçe kulak

Hocam iyi günler 17 yaşındayım küçüklüğümden beri kepçe kulaklar hep sıkıntım olmuştu artık yetti anlıyacağınız kepçe kulak ameliyatı ücretlimi hocam beni bilgilendirirseniz sevinirim.

10 Ocak 2017 15:21
Op. Dr. Mustafa Murat Öztürk Doktora Sor

Op. Dr. Mustafa Murat Öztürk tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube