Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Kepce kulak

4 sene evvel kepce kulak estetiği oldum. Kikirdaklarimdaki mevcut dikisleri aldirirsam kikirdaklarimdaki sekil de acilma bozulma vs olurmu?

25 Mayıs 2020 16:27
Op. Dr. Defne Erkara Doktora Sor

Op. Dr. Defne Erkara tarafından cevaplandı.

Kulak Ameliyatı

Ocak ayında kepçe kulak ameliyatı oldum. Ancak kulağımın arkasina doğru belli yerlerde artık içindeki ip mi bilemiyorum sert şeyler geliyor elime bu normal mi, geçecek mi? Eğer sonrasında ip alınırsa kepçe kulak ameliyatı olduğundan kulağım yeniden açılmaz mı?

7 Nisan 2020 12:46
Op. Dr. Defne Erkara Doktora Sor

Op. Dr. Defne Erkara tarafından cevaplandı.

kulak paroblemi

kuak problemi merhabalar doktor hanim benim hikayem yaklasik 6ay oncesine dayaniyor bir gun arkadaslarimla oturrken birden bire sebebsiz bir yere kalp atislarim yukseldi terlemeye basladim anlamsiz heyecanimin onune gecmeye calistim kalp atidlarim ogle siddetliydiki kalbim yerinden cikacak gibi oluyordu bu sorun bir hafta kadar gittii bende fakat tansiyonimda ve sekerimde bi sorun yoktu sadece buyuk tansiyonum 14e kadat yukseliyotdu bu sikayetlerim gectigi vakit kulaklarimda gece yatarken uguldama hissetmeye basladim baslari hic takmadim gecer diye baktim hep ama gunden gune yasam kalitemi etkilemeye basladi ilk gittigim doktor tomagrafi cekti basinc testi yapti isitme testi yapti reflesk testi yapti kan testi yapti her seyin normal gozuktu...

11 Haziran 2015 16:01
Op. Dr. Defne Erkara Doktora Sor

Op. Dr. Defne Erkara tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube