Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

jinekomasti

Merhaba ben 23 yaşında erkeğim.Meme ucumda şişlikler var fakat içi boş gibi.Spor yaptıktan sonra belirgin olmaya başladı ama denize duşa vb durumlarda yada üşüdüğüm zaman toparlanıyor ve normal olması gerektiği gibi duruyor ama içi hala yumuşak ve boş gibi bir süre sonra yine şekli değişip eski haline dönüyor acaba bu jinekomasti midir ?

7 Eylül 2017 17:06
Prof. Dr. Hüseyin Borman Doktora Sor

Prof. Dr. Hüseyin Borman tarafından cevaplandı.

Jinekomasti

Hocam merhabalar öncelikle. Bundan 5 ay önce Jinekomasti ameliyatı oldum ama son 2 aydır göğüslerim tekrar aynı halini almaya başladı. Tekrar doktoruma gittim ultrason çekinmemi istedi. Ultrason sonuçlarım şu şekilde; Her iki meme cilt ve cilt altı yağ dokusu normaldir. Sol meme saat 10 kadranında duktal ektazi (2.7mm) izlenmiş olup duvarında lümene protrüde milmetrik hiperekojen solid görünümler dikkati çekti (intraduktal papillom) Sol meme retroareolar alanda 20x8 mm boyutlarında, sağ meme retroareolar alanda 21x7 mm boyutlarında fibroglandüler doku lehine değerlendirilen hipoekoik alanlar izlendi. Her iki aksillada patolojik boyut ve görünümde lenf nodu saptanmamıştır. Bugün doktorum ultrason sonucumu gördü ve beni genel cerraha yönlendi...

25 Ağustos 2017 23:03
Prof. Dr. Hüseyin Borman Doktora Sor

Prof. Dr. Hüseyin Borman tarafından cevaplandı.

Jinekomasti

Merhaba ben erkeğim boyum 1.72 kilom 72 yaşım 14 göğüslerim büyük 87 cm sizce jinekomastimiyim yoksa daha fazla kilo verirsem geçermi şu anda göğüslerimde kalçamda ve üst bacağımda yağ var ama em çok göze çarpan göğüs bölgemde nasıl geçirebilirim?

31 Mart 2017 17:35
Prof. Dr. Hüseyin Borman Doktora Sor

Prof. Dr. Hüseyin Borman tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube