Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Keloidle dogum

Doktor bey merhaba 32 haftalik hamileyim .7 yil once oldugum asidan dolayi kolumda keloid mevcut yaklasik 20 yildir. Normal doğum yaparsam perine de tekrar keloid oluşma ihtimali var mıdır? Cvplarsaniz çok sevinirim .teşekkür ediyorum .

8 Eylül 2020 09:34
Doç. Dr. Tahsin Görgülü Doktora Sor

Doç. Dr. Tahsin Görgülü tarafından cevaplandı.

Keloid ve doğum

Doktor bey merhaba 32 haftalik hamileyim 20 yil once oldugum asidan dolayi kolumda keloid mevcut .Normal doğum yaparsam perine de tekrar keloid oluşma ihtimali var mıdır?

8 Eylül 2020 09:33
Doç. Dr. Tahsin Görgülü Doktora Sor

Doç. Dr. Tahsin Görgülü tarafından cevaplandı.

penis eğriliği.

merhaba hocam, bende aşağıya doğru penis eğriliği mevcut.bir kere üroloji doktoruna muayene oldum,resim çekip penisteki eğriliği gösterdim daha önce bu konu bana rahatsızlık vermiyordu fakat evlenince işin rengi değişti tabi eğer rahatsızlık veriyorsa ameliyat olunabilir dedi.işte bundan sonrası beni daha çok düşündürüyor.ameliyat olmak istiyorum kurtulmak istiyorum ama riskli ve gerçekten ehil kişilerce yapılmasını gerektiğini söyledi doktor.belli oranda kısalma vs. bu konu üroloji alanına mı yoksa estetik noktasına mı giriyor ? ben Zonguldak ta yaşıyorum konu hakkında bana bilgi verebilirseniz sevinirim.Zonguldakta bu konuyla alakalı uzmanımız var mı?bir de işin maliyet kısmı var acaba bu ameliyatı sigorta karşılar mı?karşılamazsa ne kada...

13 Ocak 2014 20:33
Doç. Dr. Tahsin Görgülü Doktora Sor

Doç. Dr. Tahsin Görgülü tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube