Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

kasik yagi

Hocam mrb kolay gelsin benim boyuma gore suan 7kilo fazlam var bi kac yil once daha fazlaydi verdim ama kasik bolgemde yag var erimiyo penisimi oldugundan kisa gosteriyo yag aldirma yontemi ile kac cm bi uzama olur ve bu islemin bana bi zararı olur mu

2 Ağustos 2014 17:54
Doç. Dr. Selim Çelebioğlu Doktora Sor

Doç. Dr. Selim Çelebioğlu tarafından cevaplandı.

genital estetik

hocam merhaba, penis estetiği ile ligilenip ilgilenmediğinzi bilmiyorum bir sorum olacak yinede. Ben 28 yaşındayım yaşıtlarıma göre ve benden daha küçük yaştakilere görede penisimin çok ince olduğunu düşünüyorum gelişimini tamamlamamış penis kalınlaştırılabilrmi ve yağ enjeksiyonu kalıcı olurmu yada bu durumumu düzeltirmi, ölçülerini söylediğimde bazı meslektaşlarınız normal yada normalin alt sırıırında olduğunu sölüyo bence kesinlikle normal değil ve benimle alay geçmelerinden korkutuğum içinde evlenmeyi kesinlikle düşünmüyorum bana nasıl yardımcı olursunuz? cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

11 Haziran 2014 08:04
Doç. Dr. Selim Çelebioğlu Doktora Sor

Doç. Dr. Selim Çelebioğlu tarafından cevaplandı.

penis şekli

merhaba hocam kolay gelsin. benim size bir sorum olacaktı. ben 7 yaşında sünnet oldum hayal mayal hatırlıyorum sünnetçi fazla kesti demişlerdi sünnetten sonra bir hafta kadar penisimde şişma oldu yani sürekli eroksiyon halinde idi ve idrarımı yaparken zorlanıyordum neyse asıl sorum şu an idrar deliğim sanki biraz büyük giib geliyor ve alttaki uç kısmında bi parça nokta kadar deri parçası var bunun dışında alttan bakıldığında penis başının alt kısmında da fazlalık var yine yandan baktığım zamanda hemen penis başının alt kısmı düz değil de altta doğru bome şekilde duruyor . yardımcı olabilir misiniz lütfen?

8 Aralık 2013 00:53
Doç. Dr. Selim Çelebioğlu Doktora Sor

Doç. Dr. Selim Çelebioğlu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube