Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

Dil estetiği hakkında

5 yıl önce Ortadonti tedavim sırasında kullandığım bir damaklık dilimde şekil bozukluğu yaptı.Dilimin orta kısmında 1 buçuk santim kadar derine giden 2 ayrı yarık var. Dil estetiği ve onarımı söz konusu olabilir mi ?

25 Nisan 2016 00:04
Dr. .   Doktora Sor

Dr. . tarafından cevaplandı.

yamuk kafa

iyi günler hocam 16 yaşında biriyim kafam doğuştan yamuk yumurta şeklinde halk arasında zorluk çekiyorum tedavisi varmıdır?

15 Ekim 2015 18:18
Dr. .   Doktora Sor

Dr. . tarafından cevaplandı.

ReCell ile bu ameliyat izinden kurtulmak mümkün mü ?

Merhaba hocam. Ben Serhan, 24 yaşında ve Adana'da ikamet etmekteyim, geçen sene kolumdaki platinleri çıkarttırmam üzerine kolumda 7CM'lik hiçte hoş olmayan bir skar oluştu bunun tedavisi ReCell ile mümkün müdür? Eğer mümkünse resimlere bakıp ortalama fiyat ve adresinizi verirseniz sevinirim.

5 Nisan 2015 17:57
Dr. .   Doktora Sor

Dr. . tarafından cevaplandı.

Fleksör tendon ameliyatı ve sonrası

Hocam merhaba bn 1ay önce sağ bileğim kesildi tendonlR ve sinir koptu ameliyat oldum parmaklarımı diğer el yarmıyla bile açamıyorum fizik tedaviye başlıcam bileğim bükük iken parmaklarım açılıyor düzleyınce açılmıyor tendonlR yapışmışmıdır veya bilekte ki şişlik etki edermi yardım edin lütfen

4 Mart 2014 09:30
Dr. .   Doktora Sor

Dr. . tarafından cevaplandı.

ameliyat izi

hocam merhaba .ben 7 sene önce bir kan pıhtılaşmaması (ITP) hastalığı yüzünden dalak ameliyatı oldum.bu ameliyatta dalağımın hepsi alındı.ameliyat olduğumda 17 yaşımdaydım.boyu 13 cm eni 1 mm olan ameliyat izim var.bu beni çok rahatsız ediyor görsel açıdan.acaba bu izi tamamen yok etmenin bir yöntemi var mı?şimdiden teşekkürler hocam.

19 Ocak 2014 00:13
Dr. .   Doktora Sor

Dr. . tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube