Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

damak yarigi

merhaba hocam sorum su kızım dogduguna yarık damak dendi plastik cerrahi götürdük yarigin kücük ve arkada oldugunu 1 yasina gelmeden ameliyet dedi suanda yemesinde sorun yok ama yedikten sonra ara sıra agzından ve burnundan sut geliyor yarıktan dolayı mı dır acaba birde bebegim ara sira bogulacakmis gibi oluyor özel bir dacak yaptirmak gerekiyor mu tsk hocam

18 Temmuz 2014 23:17
Prof. Dr. Ufuk Bilkay Doktora Sor

Prof. Dr. Ufuk Bilkay tarafından cevaplandı.

sekiz aylik oglum yumusak damak yarigi

Doktor bey. bu ameliyat icin sizi onerdiler onerenler ozelinize gelmisler ben maddi durumum olmadigi icin ssk da sizin yapmanizi isterim rica etsem randavu versenizde ssk ya oglumu zamani gecmeden size getirsem konusmasinda sorun olmasini istemem bunudada size guveniyorum ne olursunuz ameliyati siz yapin.

31 Mayıs 2014 16:37
Prof. Dr. Ufuk Bilkay Doktora Sor

Prof. Dr. Ufuk Bilkay tarafından cevaplandı.

8 aylik bebegimde damak yarigi var yardimci olun...

Merhaba doktor bey; Ben izmirden görkem 8 aylik bebegimde kucuk dilin orda çentik seklinde damak yarigi var. Doktorumuz 10.ayda ameliyat olabilecegini soyledi. Fakat ben sadece internet uzerinden arastirmalarim sonucu bilgi sahibiyim bunun haricinde acikcasi beni ve bebegimi nelerin bekledigini ve ne yapmamiz gerektiginintam olarak bilmiyorum. Ameliyat nasil oluyor? Ameliyat sonrasi bebegimin durumu ne olur? Ve ameliyatin yapimi doktor acisindan onemlimi? Ben ssk uzerinden yaptirmak istemiyorum ozel olsun istiyorum fakat cevremde bazi kisilerde ssk nin bu ameliyati daha cok yaptigini oraya yaptirmamin daha iyi sonuc verecegini soyluyor. Kafam cok karisik beni bilgilendirir ve yonlendirirseniz sevinirim. Simdiden tesekkurediyorum.

29 Aralık 2013 02:22
Prof. Dr. Ufuk Bilkay Doktora Sor

Prof. Dr. Ufuk Bilkay tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube