Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Çene Ameliyatı sonrası dönem

iyi günler hocam bir kaç ay önce alt çenemdem operasyon geçirdim çenemin bir tarafı düzeldi ama diğer tarafında hissizlik var.Dişlerimde ve diş etlerimde sıcak soğuk hissi geri geldi gibi ama dudağım ve altında sıcak soğuk hissi iğne batırma falan hala yok mesela kaşındığını hissediyorum ama neresi olduğunu saptıyamıyorum daha ne kadar sürer böyle hocam ?Doktoruma çene sinirim sıkışmış olabilir mi dedim veya mental sinir kesilmiş olabilir mi dedim , sinirin sıkışmasının söz konusu olmadığını ve mental sinirin oraya kadar kesi yapılmadığını söyledi.kendi kendine araştırıp strese kapılma dedi. hislerin geri geleceğini tahmin ettiğini söyledi ama endişeleniyorum 2 ay oldu çünkü.

18 Mart 2014 00:31
Op. Dr. Bülent Cihantimur Doktora Sor

Op. Dr. Bülent Cihantimur tarafından cevaplandı.

çenemdeki yağ bezeleri

mrh hocam benim çenemde 10 yıla yakındır yağ bezeleri var. ilk zamanlar bir tane ve küçüktü. ama şimdi çenemin her yerinde yağ bezeleri var ve üzerleri tamamen kılla kaplanmış durumda . her geçen gnde yağ bezelerinin çevresi delik delik olmaya başladı. yüzüm çok kötü duruyor. ne yapabilirim. 10 yıldır hiç bir tedav bulamadım.

17 Şubat 2014 10:52
Op. Dr. Bülent Cihantimur Doktora Sor

Op. Dr. Bülent Cihantimur tarafından cevaplandı.

Cam izleri düzelirmi

Iyi günler 12 yaşında oğlum 1 yaşında çenesini cam kesmesi üzerine iz oluştu o zamanki şartlarda 18 yaş öncesi müdahale etmediler şu an yapabileceğimiz bir şey varmı ilginize şimdiden teşekkürler

2 Ocak 2014 18:49
Op. Dr. Bülent Cihantimur Doktora Sor

Op. Dr. Bülent Cihantimur tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube