Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Burun ameliyatı

İyi günler, ben bir sene önce burun estetiği oldum ama burun ucumun biraz daha kalkması ve ucunda biraz eğrilik var bi burun deliği daha küçük bunun düzelmesi gerekiyor revizyon olcam bu işlem nekadar sürer, açıkmı kapalımı yapılıyor ameliyat, morluk olurmu yüzde ve alçı ve tampon uygulanıyormu, burun ucu kalktığında burun delikleri yapay görünürmü, hastanede kalmak gerekiyormu bu işlem için.

5 Ocak 2016 22:02
Op. Dr. Türker Özyiğit Doktora Sor

Op. Dr. Türker Özyiğit tarafından cevaplandı.

burun estetiği

iyi günler dr bey.8 ay önce deviasyon ve estetik ameliyat geçirdim.yapılan işlemde burun kemerim alındı simetri düzeltildi ve burun ucum 1 2 milim kaldırıldı.8 aydır bu işlem sonucu son derece gergin olan 2 kaş aramda 3 çizgi oluştu ve deri çok gevşek duruyor..burun kanatlarım ve dudak konturlerim hala ortaya çıkmadı.kemerin alındığı yerde drumun bıraktığı kıkırdak parçası hala duruyor ve 2 3 mm çıkıntı oluşturuyor.zamanla eriyecek demesine rağmen inmedi ve olduğu yerde kocaman bir leke bıraktı.hoş bir görünüme kavuşacağımı beklerken yüzüm 5 yaş daha yaşlanmış duruyor ve kırışıklıklar psikoljimi çok bozuyor.yeni görünümüme adapte olamıyorum..merak etttiğim şey ise burun kemerinin alındığı yerdeki deri fazlalığı kırışıklık olarak bize geri m...

21 Temmuz 2015 16:19
Op. Dr. Türker Özyiğit Doktora Sor

Op. Dr. Türker Özyiğit tarafından cevaplandı.

burun ile oynamak

merhaba doktor bey ben 32 yasındayım.4 yıl önce burnum için estetik operasyon geçirdim.burun kanamaları yasıyorum ara ara.doktora gittiğide kılcal damarların cok yuzeyde oldugu ve çatlaklar oldugu söylendi.sprey ve krem verdi.fakat kalıcı çözüm olmuyor.damar çatlağı için yakma işlemi yaptırmalımıyım ? ayrıca sümkürmek ve kanatmak istemediğimden malesef burnum tıkandığında burnumla çok oynuyorum.burun deliklerim genişlermi? buyurmu?

18 Haziran 2015 11:20
Op. Dr. Türker Özyiğit Doktora Sor

Op. Dr. Türker Özyiğit tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube