Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

rinoplasti sonrasında burnumdaki dikiş erimedi

2 yıl önce geçirdiğim rinoplasti sonrasında burnumun uç kısmında bir siyahlık oluştu.kendiliğinden erimesi gereken dikişin erimediğini öğrendim. şimdi o dikişi aldırmak istiyorum. nasıl bir operasyon geçireceğim konusunda size danışmak isterim. yine anestezi gerektiren burun derisinin kaldırılacağı bir operasyon mu, yoksa daha basit bir operasyon mu olur? teşekkür eder iyi günler dilerim.

24 Temmuz 2014 19:41
Prof. Dr. Ufuk Bilkay Doktora Sor

Prof. Dr. Ufuk Bilkay tarafından cevaplandı.

gulme ile burunda sekil bozuklugu

Hocam merhaba iki sorum olacak. ben gecen sene haziran ayinda septo/rinoplasti ameliyati oldum. Burnumda sekil olarak bariz eegisimler yapilmadi. Burun ucu kaldirilmadi da. Doktoruma gulerken burun kanatlarimin cok cekilmesiyle burnumdaki kotu goruntuden rahatsiz oldugunu belirtmistim. Ameliyattan ilk ciktigim zamanlarda saniyorum ki sisliklerin etkisiyle o kotu goruntu gittI fakat 6. Ay civarlarinda yine burnumda gulerkenkanatlarda cekilme burun ucunda dusuk gorunum basladi. Tekrar bir ameliyat mi gerekiyor acaba? Diger sorumsa yuzeysel benlerle ilgili. Son bir yildir yuzeysel benlerim fazlalasti. Cilt doktoru plastik cerraha danismami onerdi. Acaba bu benlerin dikissiz alinma ihtimali var mi?

25 Mayıs 2014 13:33
Prof. Dr. Ufuk Bilkay Doktora Sor

Prof. Dr. Ufuk Bilkay tarafından cevaplandı.

ikinci ameliyat mümkünmü

ufuk bey merhaba ben ekim 2013 te burun estetiği yaptırdım.Malesef burnum istediğim gibi olmadı.Düz ve hala büyük bir burnum var.İkinci bir ameliyat olmak istiyorum.Şuan diş tellerim var ama eğer beklemem gerekmiyorsa ve diş teli sorun olmayacaksa hemen ameliyat olmak istiyorum. Sizinle ameliyat ve fiyat konusunda görüşmek isterim. Burun ameliyatı öncesi en azından profil ve ön görünüşün nasıl olacağını görmem mümkün mü? bu benim için önemli. Cevabınızı bekliyorum. İyi günler dilerim.

16 Mayıs 2014 10:54
Prof. Dr. Ufuk Bilkay Doktora Sor

Prof. Dr. Ufuk Bilkay tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube