Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Penis kalinlawdirma ve uzatma ameliyyeti.

Merhaba doktor bey. Ben penis buyutme ve kalinlawdirma ameliyyeti yaptirmak istiyorum. Cep numaranizi ve email adresinizi verirseniz randevu icin tarih alacakdim. 1. Ameliyyatin her hangi bir bir riski varmi? 2. kac gun sonra taburcu ola bilirim? 3. Ameliyyat ve tum hastane masraflari ne kadar olucak? 4. Ameliyyatdan sonra ne kadar uzama olacaq?

15 Kasım 2013 01:40
Doç. Dr. Harun Özkan Doktora Sor

Doç. Dr. Harun Özkan tarafından cevaplandı.

penis kalınlaştırma işleminde kalıcılık nedir yan etkileri nelerdir.

merhaba hocam penis kalınlaştırma işleminde kalıcılık nedir yan etkileri nelerdir. riskleri bazı uzmanlar peniste iltahaplanma kireçlenme sert kitleler oluşmasından hatta organın kaybetmeden bahsediyorlar bu doğrumudur. saygılarımla

28 Ekim 2013 07:55
Doç. Dr. Harun Özkan Doktora Sor

Doç. Dr. Harun Özkan tarafından cevaplandı.

penis kalinlastirma.!!!

iyi gunler. hocam penisimin cevresi 11 cm. kalinlastima yapmak istiyorum. boy ise 15-16 ki normal sanirim.. 1.500 ytl demissiniz, güncel fiyat mi? 1-nasil bir sonuc alabilirim tek operasyonda.. ikinciye gelmem cok zor. 2- taksicilik yapiyorum isime kac gun sonra donebilirim. ve surekli oturmamin bi zarari olurmu sonuca. 3-iz kalirmi, peniste ve yag alinan bolgede? 4- ne Zaman sex yapabilirim tekrar guvenlice. 5- ameliyattan sonra ne Zaman ucak yolculugu yapabilirim. ve sanirim fiyatlara konaklama dahil degil.. yardimci oluyormusunuz gerki ameliyat sonrasi kalmak gerekiyorsa.. cok tesekkurler..

26 Ekim 2013 14:52
Doç. Dr. Harun Özkan Doktora Sor

Doç. Dr. Harun Özkan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube