Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Dudak dolgusunda çok ağrı duyar mıyım?

Merhaba Ufuk Bey; 40 yaşında dudak dolgusu yaptırmak isteyen bir bayanım. Ancak hem iğne fobim var, hem de ağrı eşiğim çok düşük. Küçük yüzlü bir bayan olduğum için dudak dolgusunun yapay duracağı ve yüzüme yakışmayacağı gibi düşüncelerim de var. Ayrıca dudak dolgusunu tecrübeleyen bir akrabam burun kenarlarından ağız kenarına inen çökmeleri hafiflettiğini söyledi. Sorum 1)Dolgu esnasında ağrım olur mu? 2)Dudak dolgusu yüzümün orantısını bozabilir mi? 3) Nazolabial çökmeler hafifler mi? Zira yüzümle çok oynamak istemiyorum. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

15 Temmuz 2014 10:55
Prof. Dr. Ufuk Bilkay Doktora Sor

Prof. Dr. Ufuk Bilkay tarafından cevaplandı.

Hatalı Enjeksiyon

Hocam merhaba ben 9 ay önce kaş arasına botox yaptırmak için gittim ama doktor kaz ayaklarına da yaptı ve çok fazla yaptığını düşünüyorum kaşlarım aşırı derecede kalktı ve o günden beri yüzümdeki kaslar içe doğru çekiyor.etkisi kısmen geçmekte fakat göz kenarlarındaki içe çekme geçecek gibi görünmüyor.şimdi etki geçtikçe kaşlarım gözlerimin üstüne yığılmaya başladı. emg de birşey yok dediler ama ben o bölgede yanma ve ağrı da hissediyorum.göz kaslarında bir erime veya kalıcı güçsüzlük oluşmuş olabilir mi veya sinir hasarı?gözlerimin yapısı resmen değişti yüzüm eskisine göre daha dar görünüyor.Psikolojim alt üst oldu.daha önce böyle bir şikayetle karşılaştınız mı? çok teşekkürler...

4 Mayıs 2014 16:01
Prof. Dr. Ufuk Bilkay Doktora Sor

Prof. Dr. Ufuk Bilkay tarafından cevaplandı.

Hocam benim alt dudağım aşırı büyük tedavisi mümkün mü ?

Hocam merhabalar ben 18 yaşında üniversite öğrencisiyim, alt dudağımda küçüklükten gelen büyüme ve çok az sarkma var konuşurken çok çirkin görünüyor sizce nasıl bir tedavisi olabilir veya mümkün mü ilginiz için şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar.

24 Aralık 2013 01:23
Prof. Dr. Ufuk Bilkay Doktora Sor

Prof. Dr. Ufuk Bilkay tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube