Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

çene hat cerrahisi

İyi günler,bende masseter hipertrofisi olduğunu düşündüğüm,sol tarafımda sağ tarafıma göre daha erkeksi ve keskin çene yapım var bu konuda uygulamalar yapıyor musunuz?

8 Eylül 2017 02:19
Op. Dr. Ulvi Güner Doktora Sor

Op. Dr. Ulvi Güner tarafından cevaplandı.

Genel Hiperhidrozum Var

Merhaha hocam, ben vücut genelimde hiperhidrozdan sıkıntılıyım. Yaz kış bütün vücudumda aşırı terleme var. Kışın belirli durumlarda rahatsız edici olurken yazın insan içine çıkamaz hâle geliyorum. El ve ayaklardaki terlememi pek önemsemiyorum. Canımı sıkan sırtımın ve koltuk altımın adeta bir çeşme gibi ter salması. Koyu renk olmayan giysi giyemiyorum, evde kıyafetlerimi değiştirerek çözüm bulsam da sosyal ortamlarda gerçekten çok sıkıntı çekiyorum. Terlemek bende genetik, baba tarafımda neredeyse herkeste var ama ben genç olduğum için bu konuyu en çok ben dert ediyorum. 18 yaşındayım, ergenlikteyim denilebilir. Genel vücut terlemem olsa da sadece sırt ve koltuk altına botox uygulaması işe yarar mı? Geçici olduğunu biliyorum, 8 ayda bir yap...

16 Ağustos 2014 15:31
Op. Dr. Ulvi Güner Doktora Sor

Op. Dr. Ulvi Güner tarafından cevaplandı.

Burun dolgusu

Hocam merhaba ben burun kanatlarımı dolgu ile daraltmak istiyorum geçici olduğunu biliyorum kemerleri felan düzelttiğini duydum burun kanatları da daralabilir mi? sanırım burun deliklerinin alt kısmına dolguyu uyguluyorsunuz kötü bir görünüm olur mu? şimdiden teşekkürler.

13 Şubat 2014 16:29
Op. Dr. Ulvi Güner Doktora Sor

Op. Dr. Ulvi Güner tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube