Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Dudak dolgusu

Merhaba dudak dolgusu yaptırmak istiyorum bu konuyla ilgili yardımcı oluyor musunuz ? Şimdiden teşekkürler yanıtınız için.

18 Mart 2019 18:14
Op. Dr. Sibel Atalay Doktora Sor

Op. Dr. Sibel Atalay tarafından cevaplandı.

Göz altı morlugu

Merhabalar 22 yaşındayım göz altı morlugundan çok şikayetciyim genetik oldugu için hiç bir krem işe yaramıyor bana yardım edermisiniz

9 Ekim 2018 21:54
Op. Dr. Sibel Atalay Doktora Sor

Op. Dr. Sibel Atalay tarafından cevaplandı.

ALINDA DAMAR BELİRGİNLEŞMESİ

Sibel Hanım merhaba. Benim şikayetim alnımdaki karşıdan bakılınca ortadan çizgi şeklinde kaş başlangıcına kadar uzanan bir damar belirmesi.Aynı şekilde damar beliren yerde damar kanalı gibi 1-2mm çukurluk oluşmuş gibi.Karşıdan beyaz ışık vurunca cukurluk belirgin oluyor aynı yerde güldüğümde ya da eğildiğimde alnımdaki damar şişiyor.Kısaca hem damar şişliği hemde çukurluk gibi bir durum söz konusu .Büyük ihtimal migrenim yüzünden zamanla bu şekilde oldu.1-2 sene öncesi hiçbir şikayetim yoktu.Artık fobi oluştu kimseyle resim bile çektirmek istemiyorum kafama da çok taktım.Yağ enjeksiyonu veya lazerle yakmadan bahsedilmiş.Kendim Antalyada Konyaaltında oturuyorum.Görmeden söyleyebileceklerinizi merak ediyorum.Bir çözüm olurmu .Teşekkürler.

7 Ocak 2016 00:05
Op. Dr. Sibel Atalay Doktora Sor

Op. Dr. Sibel Atalay tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube