Pedodonti (Çocuk Diş Hekimliği) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Çocuk dişi

Hocam merhaba hocam benim çocuğum 3,5 yaşında ve ön üst sol taraftan köpek dişi dahil 5 dişi çürük herhangi bir ağrısı yok. fakat görüntü itibari ile kötü bir görüntü oluşturuyor. hocam 5 diş için kanal tedavisi ve dolgu genel anastezi ile birlikte tahmini ne kadar ücret çıkar. eğer görüşüp bilgi vermek isterseniz *** *** ** benim numaram en azından burada diş hastansinden röntgen çekip resim vs. isterseniz atıp fiyat verebilir siniz lütfen yardımcı olur musunuz Teşekkür ederim.

17 Aralık 2019 09:38
Dr. Dt. Didem Argun Doktora Sor

Dr. Dt. Didem Argun tarafından cevaplandı.

Siyah çikan diş

Dr. Hanim merhaba 9.5 aylik bebeģim alttan ilk dişini cıkariyor ama rengi siyahimsı senebi ne olabilir acaba ve neyapmaliyiz. Acaba 2.5 aydir kansizliğı için kullandiğımiz ferosenol surubun yada 2 aylikken gecirdigi enfeksiyondan dolayi 1 hafta hastanede antibiotik tedavisi almisti sebebi bunlarda olabilirmi.tesekkurler

3 Ağustos 2016 21:02
Dr. Dt. Didem Argun Doktora Sor

Dr. Dt. Didem Argun tarafından cevaplandı.

4 yaşındaki kızım için dolgu

Mrb doktor hanim benim 4.5 yaşındaki kızımın arka dişlerin altta ve üstte olmak üzere 6 çürük var.dün doktora gittik birini zorla temizliği çürük dişin geçici dolgu yapmak zorunda kaldı kızım durmadıgi için haliyle çok korktu genel anestezi önerdi dr ama yakın zamanda geniz eti ameliyatı olcak buyuzdrn sık anestezi almasını istemiyoruz ne yapabiliriz ayrıca geçici dolgu ne kadr dayanır cvp verirseniz çok sevinirim.

26 Mayıs 2016 09:24
Dr. Dt. Didem Argun Doktora Sor

Dr. Dt. Didem Argun tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube