Pedagoji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Devamlı ağlamak

İyi günler. Oğlum 15 aylık. Her şeyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyor ve devamlı kucak istiyor. Odada 1 dk bile yalnız kalmıyor hep yanında olmamı istiyor. Aynı aylarda arkadaşları var onlar birlikte oynarken benim oğlum benim kucağımda oynamak istiyor. Ne yapmalı nasıl davranmalıyim? Fazla ağlatırsam bilinçaltında yanlış şeyler yerleşmesinden korkuyorum.

3 Şubat 2019 17:44
Uzm. Pedagog Hakan Emanetoğlu Doktora Sor

Uzm. Pedagog Hakan Emanetoğlu tarafından cevaplandı.

Derin nefes cekme

Hakan bey merhabalar. 5.5 yaşındaki kızım anaokuluna gidiyor en başından beri sorun yok herşey harika kızım uyumlu sevecen bir çocuk... kafama takilan son 1 aydır kızım 5 dakikada bir derin nefes çekip hihhhh diye bırakıyor uzamana çocuk sağlığı uzmanına götürdüm psikolojik dedi pedegoga gidelim diyorum eşim tartışıyor benimle bisey yok çocukta diye .. hocam bunu neden yapıyor olabilir şöyle derince çekip hihhhh diye bırakıyor uyurken koşarken oynarken sorun yok gayet ritmik nefes alıyor....

11 Kasım 2018 14:54
Uzm. Pedagog Hakan Emanetoğlu Doktora Sor

Uzm. Pedagog Hakan Emanetoğlu tarafından cevaplandı.

Okula gitmek istememe durumu hk..

merhaba hakan bey erkek çocugum tam 4 yaşında ve 1 ay öncesi ana okuluna kayıt ettirdik. ilk gün sorunsuz gitmesine rağmen sonra ki günler tam bir ızdırap oldu. sürekli okulu sevmediğini ve gitmeyeceğini dile getirdi. ve hasta oldu.. durum bu olunca okuldan çekmek zorunda kaldık istemeyerek de olsa. 5 yaşında vermeyi düşünüyoruz. doğru mudur sizce? okulu sevdirmek adına neler yapılmalı bilgilendirebilirseniz sevinirim. NOT: günümüz çocukları gibi telefon ve televizyon ile çok içli dışlı..

9 Ekim 2018 13:34
Uzm. Pedagog Hakan Emanetoğlu Doktora Sor

Uzm. Pedagog Hakan Emanetoğlu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube