Sorularda Ara

Ortopedi ve Travmatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Diz rahatsızlığı

Tayfun Bey merhaba, uzun süredir sol diz kağağım aralıklı olarak sıkıntı yaşatmakta.merdiven inip çıkarken,diz çökerken dizimde acı hissediyorum.Yiine sol bacağımı kıvırıp uzun süreli oturamıyorum,kramp giriyor,kas ağrısı gibi acı hissediyorum.Nemli havalarda diğer bacağıma oranla ağrı şiddeti daha fazla.Film çektirdim,tomografi çektirdim ama gittiğim doktor ""hiçbişeyiniz yok"" dedi.Fakat bu sıkıntları niçin yaşıyor olaiblrim?Damarlarla yada kaslarla ilgili olabilir mi?Bel ağrısı da yaşıyorum aynı şekilde tomografi çektirdim ve doktorum hiç bir problem olmadığını söyledi.Uzun süre yürüyünce yada ayakta kalnca bel ağrısı yaşıyorum.Yardımcı olmanızı rica ederim.Şimdiden teşekkürler.

16 Nisan 2012 22:19
Op. Dr. Tayfun Açıkgöz Doktora Sor

Op. Dr. Tayfun Açıkgöz tarafından cevaplandı.

siyatik

hayırlı işler benim isteğim sol bacağımdaki ağrılı durumum uzun süre oturduğumda bacağım kasıktan başlayıp diz altındaki kabalarda ağrı oluşması ne yapmam lazım.

23 Ocak 2012 22:45
Op. Dr. Tayfun Açıkgöz Doktora Sor

Op. Dr. Tayfun Açıkgöz tarafından cevaplandı.

merhaba benim 8 yasinda kizim var parkta oyun oynarken sag kolunu kirmis di

merhaba benim 8 yasinda kizim var parkta oyun oynarken sag kolunu kirmis dirsege cok yakin ulna denen kemikmis.07 mayista kirildi 10 haziranda alcidan cikti. alcidan ciktiginda kolu tam acilmiyordu doktoru zamanla acilir dedi.evet kolu acildi.elini 180 derece aci ile cevirmesini istedigimde onuz ve bilegini daha cok kullaniyor.diger kolu gibi degil.birde kolunu yanlarda tutarak elini omzuna degirmesini istedim onuda yapamiyor.diger kolu ile yapiyor ancak kirilan kolu ile 3-4 cm mesafe oluyor.yardimci olursaniz sevirim tesekkurler

8 Eylül 2011 12:37
Op. Dr. Tayfun Açıkgöz Doktora Sor

Op. Dr. Tayfun Açıkgöz tarafından cevaplandı.

İyi Geceler. Benim topuğumun arkasındaki kemikte bir çıkıntı oluşmaya başla

İyi Geceler. Benim topuğumun arkasındaki kemikte bir çıkıntı oluşmaya başladı hekime göründüm çok önemli bir şey olmadığını istenirse bir operasyonla alınabileceğini söyledi. Fakat sonradan aynı şey sağ ayağımda da görülmeye başlandı. Ayakkabı giyemez oldum zaten spor ayakkabı babet terlik hiç birini rahatça giyemiyorum hemen ayağımı vuruyor. Sol ayağımın baş parmağında da yavaş yavaş bir kemik çıkıntısı oluşmakta yaşım 22 bacaklarımda ağrıda var . Hangi yolu izlememi önerirsiniz? Teşekkürler.

16 Temmuz 2011 23:45
Op. Dr. Tayfun Açıkgöz Doktora Sor

Op. Dr. Tayfun Açıkgöz tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube