Ortopedi ve Travmatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Sol Ayak topugu kireclenme ödem şekil bozuklugu

Hocam Merhaba Ben 2006 Şubat Ayın da Bilgehan tosun tarafından Hastaneniz'de Ayak topuk ve kaval kemiginden ameliyat olmuştum ogünden beri dir Ayagim düzelmedi ayagimin alt taban kısmı şekli bozuldu ayagımın altında ödem ve bilekten kireclenme yapti ayak parmaklarimin uclari öne doğru egrildi tam 5 sefer ameliyat oldum birtürlü düzelemedi 11 sene gecti 11 senedir rahat bir ayakkabi giyemiyor düzgün bir şekilde yürüyemiyorum sizin de bir bakmanızı nasil düzelir neler gerekli diye fikrinizi almak istiyorum

20 Haziran 2017 19:28
Prof. Dr. Ahmet Şarlak Doktora Sor

Prof. Dr. Ahmet Şarlak tarafından cevaplandı.

tip 2b kalca

Merhaba kizim 5 aylik olacak 3 gun sonra. Sol kalca 58 cikti ultrasonda tip2a uyumlu deniyonurdu. 3 ayi gectigimiz icin suanda degerler ayni.ama tip 2 b oldu.dun tubinger kullanmaya basladik. Duzelme olur mu? Yoksa aletler icin gecmi kaldik ne kadar sure sonra alciya gecilir?

15 Haziran 2017 17:37
Prof. Dr. Ahmet Şarlak Doktora Sor

Prof. Dr. Ahmet Şarlak tarafından cevaplandı.

Sağ omuz sıkıntısı

Hocam merhaba. 59 yaşındayım. Sağ omzumda ağrılarımdan dolayı doktora gittim ve MR istedi. MR sonucum şu şekilde; Sağ humerus boynunda yaklaşık 24x10 mm boyutlarında kortekse geniş tabanla oturmuş osseoz proliferasyon dikkati çekmiştir. Humerus baş tüberkülüm majus komşuluğunda milimetrik boyutlu subkortikal kistik rezorpsiyonlar izlenmiştir. Tüberkülüm majusta hafif düzensizlik dikkati çekmiştir. Nedir hocam MR sonucunun gerektirdikleri? Cevap için teşekkür ederim hocam.

15 Haziran 2017 12:51
Prof. Dr. Ahmet Şarlak Doktora Sor

Prof. Dr. Ahmet Şarlak tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube