Ortopedi ve Travmatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

ayda bir ortaya çıkan üst bacak ağrısı

mrhbl doktor bey..ben 40 yaşında 163 boyunda 65 kilo 2 çocuk annesi bir ev hanımıyım ...eşimin işi icabı küçük bir ilçede oturuyoruz ve burda ki hastanede malesef doktor sıkıntısı var.. benim şikayetim regl dönemlerimde üst bacagım da bir karış kadar bir bölge ve ayak tabanımda ki oyuntu olan bölge çok agrıyor.. bu ağrı yalnız tek bacakta üst bacakta oluyor ve en çok iki gün sürüyor ..ama ağrı o kadar şiddetli oluyo ki bazen iç bulantısı ve tansiyon düşmelerim oluyor...iki sene önce diyet ve yürüyüş yaparak 20 kilo verdim..bu ağrılar ondan sonra çıkmaya başladı ..daha önce regl dönemlerim sakin geçiyodu...bu ağrıların sebebi ne olabilir neden yalnızca regl dönemlerinde ortaya çıkıyo..cevabınız ve ilginiz için şimdiden teşekkür ediyorum

27 Şubat 2015 09:25
Op. Dr. Haldun Seyhan Doktora Sor

Op. Dr. Haldun Seyhan tarafından cevaplandı.

kollarım da bi sıkıntı var

hocam çocukluğumdan beri kollarım da bi sorun var. kollarımı serbest bıraktığım da kollarım tam açılmıyor ve yamuk duruyor. kollarımı serbest bıraktığımda bacaklarımın yanında durmuyor da ön tarafta neredeyse iki yumruğum birbirine değecek gibi oluyor. acaba sebepleri ne olabilir ki. tedavisi mümkün mü ?

20 Eylül 2014 20:46
Op. Dr. Haldun Seyhan Doktora Sor

Op. Dr. Haldun Seyhan tarafından cevaplandı.

bacak morluğu

vücut ve bacağın birleştiği eklem bölgesinde her 2 bacakta da kesik kesik çöküntülü morluklar var büyüklü küçüklü neden olmuş olabilir acaba bilgi verebilir misiniz ?

18 Ağustos 2014 10:25
Op. Dr. Haldun Seyhan Doktora Sor

Op. Dr. Haldun Seyhan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube