Ortopedi ve Travmatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

Osteokondral lezyon

2 hafta önce bacak bacak üstüne attım bacağımı indirdim ayağa kalktım ve bir sorun oldu ayağım uyuştu parmaklarımı bile açamadım ertesi gün acile gittim, doku zedelenmesi dedi ve krem ağrı kesici verildi. Dört beş gün sonra ortopedi doktoruna emar çekildi ve bir hafta sonuc beklendi o dört beş gün içinde ayağım hep sargidaydi fakat işlerimi yapıyordum emar sonucu çıkmadan beş gün önce ağrılar arttı, evde istirahat ettim ve emar sonucu raporuna göre :5AYAK BİLEĞİ MRGPereneus longus tendonunda lateral malleol distal keisminde longutüdinal split yırtık ile uyumlu görünüm izlendi.Talus süperior medial kesiminde subkortikal kemik iliği ödemi ve ekleme bakan alanda kartilaj defekti izlenmekte olup bulgular hafif dderecede ostokondral lezyon ile u...

5 Nisan 2021 00:53
Op. Dr. Emre Özdemir Doktora Sor

Op. Dr. Emre Özdemir tarafından cevaplandı.

Menisküs yırtığı

Hocam SAĞ DİZ MR sonucumu yorumlar mısınız? Ekimin sonunda çektirmiştim, namaz kılarken ağrım olmuştu sonra şiddetlenmeye başlamıştı. Ilk doktorum ağrı kesici ilaç ve krem verdi. Ve dizlik almamı önermişti 1 ay boyunca aralıksız taktım ne zamanlar kullanmalıyım söylemedi. Dolayısıyla kaslarım çok zayıfladı. Başka bir doktora gittiğimde ilaçlarımı yeniledi ve egzersizde verdi ama yetersizmiş gibi geliyor. Ekstra bir de kolajen almamı söyledi doktorum onu içiyorum her akşam. Tahminen ne kadar sürede toparlanırım? Bu yıl mülakatlara giremeyeğim diye üzülüyorum polis olmayı çok istiyordum. Eskisi kadar iyi olabilecek miyim? MR sonucum; Diz eklemini oluşturan kemik yapılarda patolojik intensite değişikliği kaydedilmemiştir. Medial ve lateral tib...

21 Aralık 2020 22:13
Op. Dr. Emre Özdemir Doktora Sor

Op. Dr. Emre Özdemir tarafından cevaplandı.

Sağ diz kapağı yanında ağrı

Hocam merhabalar, 21 yaşındayım iki hafta önce sağ dizimden varis ameliyatı oldum. Kasıktan değil ama dizimin arkasından 5-6 kesik açılarak sorunlu damarlar çıkarıldı. Benim sorum 1 haftadır falan sağ diz kapağımın iç taraftaki yanı ağrıyor. Oturup kalkarken ya da bacağımı kaldırdığımda, böyle sancıyla karışık ağrı gibi rahatsızlık veriyor. Varis ameliyatı olduğum bölgeye biraz uzak, sadece kesiklerin biri yakın denebilir. Sizce bunla alakası olabilir mi hocam ya da neden olabilir? Bayram nedeniyle doktora da gidemiyorum, umarım karışık anlatmamışımdır hocam cevabınızı bekliyorum.

14 Ağustos 2019 21:01
Op. Dr. Emre Özdemir Doktora Sor

Op. Dr. Emre Özdemir tarafından cevaplandı.

diz kök hücre tedavi ücreti

iyi gunler annemi hastanenizde dizlerine kök hücre tedavisi uygulamak istiyoruz bununla ilgili fiyat bilgisini öğrenmek istiyoruz ayrıca hastamız şehit yakınıdır hastaneniz şehit yakınlarndan ücret alıyormu onuda öğrenmek istiyoruz bilginize.

5 Mart 2019 15:15
Op. Dr. Emre Özdemir Doktora Sor

Op. Dr. Emre Özdemir tarafından cevaplandı.

Diz kapagi kireclenme ve yirtilma

Slm kok hucre tedavisi yapiyormusunuz? Kaç seans yapiliyor ? Tedavi sureci ne kadar suruyor? Platin kacınci asamada takiliyor?

19 Şubat 2019 23:14
Op. Dr. Emre Özdemir Doktora Sor

Op. Dr. Emre Özdemir tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube