Ortopedi ve Travmatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Avaskuler nekroz+Kemik iliği ödemi

Merhaba Doktor Bey. Ben 25 yaşındayım 6 ay önce normal doğum yaptım 3 ay oncede sol kalçada ağrı oluştu. Mr da kemik iliği ödemi ve tam kesin olmasada avaskuler nekroz olabilir dendi. 1 mayista tekrar mr çekildim femur başında düzlesme oluşmuş ödemde devam ediyor. Avaskuler nekroz düşünülebilir şeklinde raporlanmış. 3 ay ağrı kesici ve çift koltuk değneği kullandım sürekli istirahat ettim ağrılarım cok azaldı. Tedavi olarak ne yapmalıyım. Avaskuler nekroz beni çok endiselendiriyor.

4 Mayıs 2021 23:29
Op. Dr. Ercüment Arslan Doktora Sor

Op. Dr. Ercüment Arslan tarafından cevaplandı.

Kalçada sorun

Hocam ben 20 yaşındayım 13 yaşımda yere düştüm kalçada çıkık oldu sonra iyileşir derken kemik erimesi başladı ve kireçlenmede var1.5 santim kısalık var ve yürürken sekerek yürüyorum ve ve biraz yürüdükten sonra dahada rahatsızlık veriyor ne yapmalıyım doktora gittiğimde hep git 6 ay sonra gel deniliyor 7-8 yıldır böyle ayağım acaba hiç mi bi çaresi yok? lütfen yardımcı olursanız sevinirim

7 Temmuz 2018 05:54
Op. Dr. Ercüment Arslan Doktora Sor

Op. Dr. Ercüment Arslan tarafından cevaplandı.

Kalça ağrısı

Merhaba, 5 yıl önce sol tarafıma tansiyona bağlı beyin kanamasıyla beraber felç indi. 2 defa düştüm. 3 yıldır sol kalçamda ağrı var. *** *** **'de çıkıkçıya gittim ve kuyruk sokumunda kayma olduğunu söyledi ve sizi tavsiye etti. Bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?

23 Kasım 2017 12:09
Op. Dr. Ercüment Arslan Doktora Sor

Op. Dr. Ercüment Arslan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube