Ortopedi ve Travmatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Sağ Diz kapağı

Merhaba Hocam. Diz kapağımda yıllardır beni çok zorlayan bir ağrı var. Merdiven inip çıkarken diz kapağımı büküp açarken ki ağrı çok zorluyor ve belirli dönemlerde çok şiddetleniyor dizimi açıp büktüğümde bazen büyük bir ses oluyor sanki yerine oturuyor gibi oluyor bir şeyler ve ağrısı biraz hafifliyor. Seyahat yaptığımda da çok zorluyor beni. Röntgen de bir şey çıkmıyor MR sonucumda SUPRAPATELLAR YAĞ YASTIKÇIĞINDA HETEROJENİTE VE YAĞ BASKILI PD SEKANSLARDA ÖDEM LEHİNE RETİKÜLER SİNYAL ARTIMLARI İZLENMİŞTİR. yazıyor ve diğer her şey normal bunu yorumlayabilir misiniz rica etsem ? Sol bacağımda da hafif bu belirtiler oluşmaya başladı. Ameliyat olmalık bir durum yoktur umarım. Şimdiden teşekkür ederim.

2 Mayıs 2021 02:55
Doç. Dr. Sancar Serbest Doktora Sor

Doç. Dr. Sancar Serbest tarafından cevaplandı.

Dizde ki kist

Merhaba hocam benim sağ diz kapağımın içinde iyi huylu kist var doktor mudahale etmeye gerek yok dedi üç dört yıldır bu sekilde iki haftadır oturup kalkarken merdeven cikarken diz kapağım şiddetli sızlıyor ne yapabilirim teşekkürler

5 Şubat 2019 10:40
Doç. Dr. Sancar Serbest Doktora Sor

Doç. Dr. Sancar Serbest tarafından cevaplandı.

Sağ dizimi büktüğümde ağrımaya başlıyor

Merhabalar. Yaklaşık 1 senedir dizimi büktüğüm zamanlar oturduğum yada herhangi bükük bir vaziyette bir süre durduğum zaman sağ dizim şiddetli ağrımaya başlıyor 2 saatlik araba yolculuğuna dayanamaz hale geldim. Doktora gitmeye korkuyorum ciddi bir şey çıkar diye ama böylede devam edemem. Sizce sebebi ne olabilir?

3 Mart 2017 23:03
Doç. Dr. Sancar Serbest Doktora Sor

Doç. Dr. Sancar Serbest tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube