Ortopedi ve Travmatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Sol ayak bileği

Hocam 9 yaşında oğlumun üç yıldır devam eden sol ayak bileğinde ağrı var. Top oynadığı zaman çok yürüdüğü zaman ağrısı oluyor. Bir çok kez doktora götürdük film çekildi hiç bir şey çıkmadı. Henüz daha ağrısı oluyor. Acaba iltihablı herhangi bir durum söz konusu olabilir mi. Ağrısına neden olan şeyi anlamak için hangi testler yapılmalı. Endişeleniyorum yardımcı olur musunuz. Çünkü çok ağrısı oluyor.

14 Nisan 2021 22:00
Op. Dr. Müren Mutlu Doktora Sor

Op. Dr. Müren Mutlu tarafından cevaplandı.

Yürüme.sekli bozuklugu

Merhabalar hocam 18 yaşına yeni girmiş sınav öğrencisiyim dershane ev arası yürümeye yeni başladım masa baisndayiz günün çoğu yürüyüş yapıyorum düzenli ama geçmiyor şöyle bir sıkıntım var hocam yürürken ayaklarim şap şap diye yere vuruyor ayak bileklerinde bir sıkıntı.olabilirmi hocam parmaklarin hemen alt kısmı yürürken ayakta o.kisim eve gelince şap şap diye yürümekten ağrı yapiyor insanlar yürürken bakıyor hocam sanki arkadan 10 kişi geliyormuş gibi ses çıkıyor insnalwrinda dikkatini çekiyor az bu durumdan çekiniyorum astım hastasıyım hastaneye gitmedim bu durum 35 gündür felan var hastane muayene almıyor ilçede yaşıyorum viruslu kişiler yattigindan azda takintili insanimdir hocam kendimi kasarak düzgün yürümeye calisicam felan diye psik...

26 Eylül 2020 16:43
Op. Dr. Müren Mutlu Doktora Sor

Op. Dr. Müren Mutlu tarafından cevaplandı.

sağ uzun kol kırık ve 15,5 derece kusur

Hocam 2 hafta önce yiyenim düşmüştü sağ uzun kol kırılmıştı bugunde doktora götürdük 15,5 derece açıklık varmış bi doktor ameliyat bi doktor gerek yok dedi siz ne dersiniz fotoğrafları var atabilirim.

26 Eylül 2020 15:55
Op. Dr. Müren Mutlu Doktora Sor

Op. Dr. Müren Mutlu tarafından cevaplandı.

Kalça bel bacak ağrısı

İyi günler. Hocam benim küçük bel denilen bölge ile birlikte kalçadan bacağıma baldırıma kadar vuran bir ağrı mevcut. Çekiliyor hissi veriyor. daha çok kalça bölgesi ve bacakta oluyor. Her iki kalçada da oluyor ama aynı anda her iki kalça ağrımıyor. Bir hafta bir ay biri, bir ay bir hafta on gün vs bi diğer kalçam ve bacağım ağrıyor Yardımcı olup değerli yorumlarınızı bekliyorum .

9 Mayıs 2020 11:17
Op. Dr. Müren Mutlu Doktora Sor

Op. Dr. Müren Mutlu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube