Ortopedi ve Travmatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Bel ağrısı

Merhabalar Hocam ,17 yaşındayım ve neredeyse 2 yıla yakındır sırt ağrım vardı, bir doktora gittim sırt ağrım için fizik tedaviye başlattı, 15 gün den sonra sırtımın ağrısı azaldı ama bu sefer bel ve kalça ağrısı başladı ,doktora tekrar gittiğimde omurgamin dalgalı olduğunu ve skolyozum olduğunu söyledi, ve bu omurgamın bana hep bel ağrısı yapıcağını söyledi, krem ve ağırı kesici verdi ama pekte bir işe yaramadı, başka ne yapabiliriz?

6 Temmuz 2020 18:36
Prof. Dr. Burak Akesen Doktora Sor

Prof. Dr. Burak Akesen tarafından cevaplandı.

Acil ne olur

Merhaba hocam umarım iyisinizdir rahatsız ediyorum ancak benim geçenlerde omzumdan başlayan iki koluma da ovuran vuran el bileğinde vuran ağrı var tüm vucundugimda ignelenme var yuzmde sırtımda kolum ağrıyor şuan omzundan başladı aşağı indi neden olabilir acaba beyin tumoru ya da MS mi var ya da başka birşey mi Mesala omzumdan başlıyor koluma sonra aşağı iniyor sonra bileğime neden olabilir endiselenmeliyim iki koluma ve elime de geçiyor kemik kanseri olablir mi

16 Mayıs 2020 15:40
Prof. Dr. Burak Akesen Doktora Sor

Prof. Dr. Burak Akesen tarafından cevaplandı.

Lomber vertebra kırığı

Hocam merhabalar. 2018 yılında trafik kazası geçirdim. S32 Lomber vertebra kırığı teşhisi konuldu. L2-3-4 vertebralarda sağ transvers proçes kırığı vardı. Geçen hafta tomografi çekildim iki kırığın kaynadığını fakat bir kırığın henüz kaynamadığını belirttiler. Belimde ağrı çok oluyor. Bu kırıkların kaynaması böyle çok uzun sürüyor mu? Yada bende ne gibi aksaklıklar meydana getirir.

27 Mart 2020 15:44
Prof. Dr. Burak Akesen Doktora Sor

Prof. Dr. Burak Akesen tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube