Ortopedi ve Travmatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Acl ve menisküs ameliyatı sonucu ekstansiyon kaybı

Merhaba ben 2 Ocak’ta acl ameliyatı geçirdim aynı ameliyatta menisküsümdeki yırtık parçada alındı. Ameliyat sonrası ayağımda ciddi bi ekstansiyon kaybıyla tedavilere başladım şimdi geldiğim noktada ayağım biraz daha düzeldi ama hala ekstansiyon kaybım devam ediyor. Kendi doktorum bunun geçeceğini ve egzersizleri yapmam gerektiğini söylüyor süreç biraz uzadığı için sizden de fikir almak istedim Mr ve röntgenimde herhangi bi sorun yok ekstansiyon kaybımın nedenleri neler olabilir kas güçsüzlüğü çok etkili midir? Teşekkür ederim.

19 Mart 2020 20:26
Op. Dr. Emre Özdemir Doktora Sor

Op. Dr. Emre Özdemir tarafından cevaplandı.

Çapraz bağ

Merhaba hocam, hocam ben 19 yaşındayım 18 gün önce revizyon ön çapraz bağ amaliyatı oldum ağrılarım az da olsa var ve ödem de oluşmuş iğleşme durumum ne ödem etkiler mi iğleşme süresini önceki amaliyatımda bu kadar uzun süre zorlanma çekmedim yardımcı olursanız sevinirim

29 Nisan 2019 10:45
Op. Dr. Emre Özdemir Doktora Sor

Op. Dr. Emre Özdemir tarafından cevaplandı.

Acl de tama yakın rüptür

Hocam iyi günler ,hali sahada ani dönme sonucu dizimde bir ağrı ve şişlik oluştu mr da acl de tama yakın rüptür ve diz eklem aralığında suprapatellar bursada efuzyon mevcuttur diyor ameliyat şartmı ?

11 Ocak 2019 05:05
Op. Dr. Emre Özdemir Doktora Sor

Op. Dr. Emre Özdemir tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube