Ortodonti (Çene-Diş Bozuklukları) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

iyi gunler. annem de nöropati nevraljil diye adlandırılan sinir ucu iltihab

iyi gunler. annem de nöropati nevraljil diye adlandırılan sinir ucu iltihabı hastalığı var. sağ alt çenesinde siddetli agrısı vardır. daha once yapılan çeneye kemik tozu ameliyatı iyi gelmemiştir. daha dogrusu 2 sene sonra yine hastalık belirmistir. suan kullandıgı ilaç trileptal dir. daha oncede tegratör ve nörontin kullandı. bu hastalık hakkında bize yardımcı olabilirmisiniz.? simdiden tesekkür ediyorum.

22 Haziran 2011 00:03
Dr. Dt. Mine Saraçoğlu Doktora Sor

Dr. Dt. Mine Saraçoğlu tarafından cevaplandı.

merhabalar.17 yaşındayım dişlerimin dümdüz olmasnı istiyorum gittiğim dokto

merhabalar.17 yaşındayım dişlerimin dümdüz olmasnı istiyorum gittiğim doktorlar yaprak porselene karşı çıkıyor ve tel taktırmam gerektiğini söylüyorlar.ben telin dış görünüşünden rahatsız oluyorum.araştırdığım kadarıyla görünmeyen teller varmış bni bu konuda bilgilendirirmisiniz gerçekten dişte farkedilmiyor mu ve etkisi ne olur ? şimdiden teşekkürler.

31 Ağustos 2010 19:45
Dr. Dt. Mine Saraçoğlu Doktora Sor

Dr. Dt. Mine Saraçoğlu tarafından cevaplandı.

hocam 13 yaşındaki oğlumu bir ortodontiste götürdüm alt ve üst 7 nolu dişle

hocam 13 yaşındaki oğlumu bir ortodontiste götürdüm alt ve üst 7 nolu dişlerinde çürük var ve her ikiside temizlenip dolgu veya dolgu kurtarmazsa kanal tedavisi yapılacak ve panoramik film çekildi ardından üst çenede düzensiz dizilen dişlerine tedavi için tel takılacağını ve yaklaşık 1,5 yıl tedavinin süreceğini söyledi bunun karşılığında da 3000 tl talep ettiler bu fiyat makulmüdür veya sizin bu konudaki yardımınız nasıl olabilir?

30 Ağustos 2010 23:41
Dr. Dt. Mine Saraçoğlu Doktora Sor

Dr. Dt. Mine Saraçoğlu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube