Ortodonti (Çene-Diş Bozuklukları) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Diş dökülmesi

İyi günler hocam ben sizin eski hastanız balıkesirden ilker aşık ın annesiyim . Hocam şimdi aile dostumuzun kızı yaş 28 diş eti sorunu var ayrıca ağzında dişler dolgu ve kaplama bide implant olması gerekiyor burada dr lar öyle diyorlar .Bize yardımcı olabilirmisiniz en kısa zamanda cevap bekliyoruz saygılar ..

27 Şubat 2019 12:58
Dr. Dt. A. Kerim Türkoğlu Doktora Sor

Dr. Dt. A. Kerim Türkoğlu tarafından cevaplandı.

Diş teli yerine implant

Merhaba Pınar Hanım. Ben 15 yaşındayım. Sol köpek dişim yukarıdan çıktı altta biraz boşluk var ve yanındaki ön kesici dişime baskı yaparak döndürdü.Bir ortodontiste göründüm uçuk bir fiyat söyledi. Ben bu köpek dişimi aldıram ön kesici dişide biraz inclti iki implant yapsam nasıl olur? Uygun mudur? Cevaplarsaniz cok sevinirim..

4 Haziran 2016 10:33
Uzm. Dr. Dt. Pınar Demir Aktop Doktora Sor

Uzm. Dr. Dt. Pınar Demir Aktop tarafından cevaplandı.

İmplant ve zirkonyum kuron

Merhaba hocam acaba kullandığınız implantın markası nedir ve en kaliteli implantımı kullanıyorsunuz yaptığınız implantların ömürleri nekadardır acaba yoksa ömürlükmüdür hocam ayrıyetten implant üzerine yerleştirilen zirkonyum kuronların ömürleri nekadardır kaç yıl sonra değişilmesi gerekiyor zirkonyum kuronların bilgi verirmisiniz hocam implant sadece tek seferlik yapılan bir işlem değilmi bu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim

16 Ocak 2016 16:54
Uzm. Dr. Dt. Serdar Sezen Doktora Sor

Uzm. Dr. Dt. Serdar Sezen tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube