Ortodonti (Çene-Diş Bozuklukları) - Sorular ve Uzman cevapları
Merhaba doktor bey. Bundan yaklaşık 10 sene önce neredeyse tamamlanmak üzere olan tedavimi maddi imkansızlıklardan sonra yarım bırakmak durumunda kaldım. Sizce çok geç kalmış mıyım yoksa tamamlamamız mümkün olabilir mi? İyi günler
23 Temmuz 2019 14:43Yrd. Doç. Dr. Mustafa Ateş tarafından cevaplandı.
İsmim Burcu 25 yaşındayım .Hocam benim ön iki dişim çarpık diş teli takmak istemiyorum.alt dişlerim düz taktırmaktan başka çarem yoksa alt dişlerime daha önce görüştüğüm doktor iki taraflı takılacağını söyledi nedeni sorabilir miyim ?Fiyat aralığı ile ilgili bilgi almak istiyorum.Takılcaksa da bir yıldan az sürebilir mi ?Yoksa bir yıldan aşağı olmadan düzelmezler mi ? yardımlarınız için teşekkür ederim.
28 Ekim 2018 12:38Yrd. Doç. Dr. Mustafa Ateş tarafından cevaplandı.
Ben 19 yasindayim. 2 sene once dis hekimine gittim ve rontgen cektiginde ust damagimda bir dis buldu. Damagimdaki dis henuz cikmadi. Nasil tedavi olabilirim?
3 Eylül 2017 21:10Yrd. Doç. Dr. Mustafa Ateş tarafından cevaplandı.