Ortodonti (Çene-Diş Bozuklukları) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Fikir verin lütfen

13 yasındakioğlumda alt cene daha önde ve telde takılacak.ortodonti gittiğimizde gec kaldığımızı nerdeyse ameliyatlık olmuş alt cene dedi ve yüz maskesi önerdi 8aylık maske tedavisi sonrası tel takılacakmış .sadece tel taksak düzelir ama genetik faktörlerle tekrarlayabilir dedi.Maskenin etkinliğini ve ikisi bir arada olurmu ?Kafamda bisürü ??Tedavi sürecinin işleyişi hakkında bilgi verimisiniz

29 Eylül 2018 16:50
Doç. Dr. Erol Akın Doktora Sor

Doç. Dr. Erol Akın tarafından cevaplandı.

Tekrarlama tedavisi ücreti alınması normal midir?

Merhabalar, Internette gezinirken burdan yazabilecigimi gördüm. Aklima takılan bir sey var. Ben yaklasik 2.5 yıldır tel kullndim simdi ise plak kullaniyrum.Muayneye ücret olarak 5.500 tl verdim. Plaklarim kırıldı .Plak yaptirirkeen tekrar ücret vermem zorunlu mu? Genel bilgi alma şansım varmı? Birde pekistirme tedavisi esnasinda çeknem ile kulak deliği arasında deri altında bir yerde kemir sıkışıyor gibi oluyor çekemi bir süre tam acamadim yemek yerken bile ağzımı acamadim. Doktorum pek açıklama yapmadı. Sizce neden olabilir? Kolay gelsin.

27 Temmuz 2018 15:51
Doç. Dr. Erol Akın Doktora Sor

Doç. Dr. Erol Akın tarafından cevaplandı.

ortodonti diş teli

Merhabalar hocam öncelikle 26 yaşındayım alt ön dişim de eğrilik mevcut olup muayene sonucu tel takılması önerilmiştir Kırşehir de öğrenciyim tedavi hakkında ve aşağı yukarı maliyet konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler.

28 Haziran 2015 16:17
Doç. Dr. Erol Akın Doktora Sor

Doç. Dr. Erol Akın tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube