Ortodonti (Çene-Diş Bozuklukları) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Diş teli tedavisi

Merhaba ben daha önce bir diş teli tedavisi gördüm çok iyi sonuç aldım ve dişlerimin arkasında daha sonra yamulma olmasın diye tel takıldı. Ancak ben İzmir’den gitmek zorunda kaldım ve uzun süre dönmedim. Bu yüzden de bi daha gidemedim. İçte olan teller hala var ve alt çenemde yamulma oldu. Artık eski doktoruma gidersem tekrar ücret ödemek zorundayım zaten ve oraya gitmek istemiyorum. Sizin hakkınızda çok güzel şeyler duydum ve sizden randevu almak, tekrar alt çeneme tel taktırmak istiyorum ancak önemli olan öncelikle benim şu an takılı olan tellerimi çıkarma işlemini de yapar mısınız?

2 Mayıs 2021 05:29
Uzm. Dt. Fırat Koç Doktora Sor

Uzm. Dt. Fırat Koç tarafından cevaplandı.

Implantla diş teli

Hocam 23 yaşındayım. üst çeneme tel tedavisi uygulamak istiyorum ama üst çenemde küçük azı dişlerimden biri implant . Tel tedavisi uygulanmaz mı hocam bana bu yüzden.lütfen cevaplayın sorumu hocam teşekkür ederim

19 Kasım 2020 04:50
Uzm. Dt. Fırat Koç Doktora Sor

Uzm. Dt. Fırat Koç tarafından cevaplandı.

ortodonti diş teli

Merhabalar hocam öncelikle 26 yaşındayım alt ön dişim de eğrilik mevcut olup muayene sonucu tel takılması önerilmiştir Kırşehir de öğrenciyim tedavi hakkında ve aşağı yukarı maliyet konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler.

28 Haziran 2015 16:25
Uzm. Dt. Fırat Koç Doktora Sor

Uzm. Dt. Fırat Koç tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube