Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Bas donmesi

Hocam gece yatarken ve sabah kalktigimda metpamid ictim ondan sonra uyudum kalktim gözlerim bulanik göruyor asirir derece bas agrisi bas donmesi yasadim ve 10 gundur bu haldeyim ne yapmam gerekiyor 10 gunde gitmedigim doktor kalmadi lutfen brni bilgilendirirmisiniz ? Mrlsrim temiz

26 Haziran 2021 19:27
Uzm. Dr. Ebru Parlayan Doktora Sor

Uzm. Dr. Ebru Parlayan tarafından cevaplandı.

Vertigo şikayeti hakkında

Merhaba Ebru hanım bir yıl önce şiddetli baş dönmesi arkasından mide bulantısı kusma ve yürüyüş bozukluğu şikayeti ile doktora gittim noroloji bütün tahlil leri yaptı beyin emarım çekildi bir problem görmedi ve KBB yönlendirdi oradaki tahliller ve muayene sonucu vertigo teşhisi konuldu manevra yapıldı betaserc verildi benim durumum da hiçbir değişim olmadı yürüyemez hale geldim ikinci defa kontrolde tekrar manevra yapıldı ama durumumda hiçbir düzelme yok hala günde iki defa ilaç alıyorum lütfen bana yardımcı olurmusun.

1 Kasım 2020 22:48
Uzm. Dr. Ebru Parlayan Doktora Sor

Uzm. Dr. Ebru Parlayan tarafından cevaplandı.

Baş dönmesi

Hocam merhabalar. Annemin 6-7 yıldır baş dönmesi ile başlayan bulantı ve denge bozukluğu problemi var. Son zamanlarda sıklaşmaya başladı. Şehir hastanesinde kbb ve nörolajiye gittik ancak sorun yok dediler. Acilde serum takıldığında doktor vertigo teşhisi koymuştu. Sorun ne olabilir ve ne yapmamız gerekiyor. Saygılar.

2 Ağustos 2020 17:00
Uzm. Dr. Ebru Parlayan Doktora Sor

Uzm. Dr. Ebru Parlayan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube