Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Uyku sorunu

Merhaba ben uyku sorunları yaşıyorum.11 aylık bebeğim war ben 1 aylikken bebegimi pusete koyup kemerini bağlayıp mamasini werdikten sonra onu mutfakta bırakıp uyumaya gitmişim hepsini hatirliyorum fakat birakip uyumaya gittigim ani hatirlamiyorum eşim beni uyandirip bebek nerde diye sorduğunda besikte cevabini werdim fakat eşim mutfaktan alip getirmiş çok ağlamış we ben agladigini bile duymamisim.Bebeğim4 aylikken sünnet oldu o zamanlar pipisine pansuman yapiyodum gece acikip uyandiginda ben uyanamayinca kardeşim beni uyandırdı we ben wc ye gidip diş macunu we oda spreyini getirip bunlarla bebegime pansuman yapicam demişim bunu hatirliyorum ama neden yaptigimi bilmiyorum 2 hafta önce plastik bi kaba 10-15 tane poşet çay,3 tahta yemek kaşığı...

18 Nisan 2017 19:48
Uzm. Dr. Oğuzhan Onultan Doktora Sor

Uzm. Dr. Oğuzhan Onultan tarafından cevaplandı.

Uyku İlacı

Merhaba.Uykuya dalmakta zorluk çekiyorum.Birkaç reçetesiz uyku hapı denedim ama pek etkili olmadı.Özellikle anksiyete nedeniyle uykuya dalmakta zorlanıyorum. Sorularım 1-yeşil reçeteli uyku ilacını nöroloji bölümüne gidersem yazdırabilirmiyim?Yazdıramazsam hangi bölüm yazar? 2-Reçetesiz alabileceğim , anksiyeteye kaynaklı uykusuzluğa etkili ve güçlü olan hangi ilaçları tavsiye edersiniz?

5 Mayıs 2015 22:18
Uzm. Dr. Oğuzhan Onultan Doktora Sor

Uzm. Dr. Oğuzhan Onultan tarafından cevaplandı.

22 yaşındayım aşırı uyuyorum ne yapabilirim?

merhabalar, ben 22 yaşındayım ve gunde 10-11 saat uyuyorum bu durumdan çok rahatsızım, nöroloji doktoruna gittim benim bölümüm değil dedi ne yapmalıyım hangi bölüme gitmeliyim ? gündüzleri bile uyuyorum benim yaşıtlarım çok az uyuyorlar. bu durumdan ötürü zamanımı kullanamıyorum ders çalışamıyorum aşırı konsantrasyon bozukluğum ve unutkanlığım var acil yardımınıza ihtiyacım var. bu arada nöroloji doktoruna gittiğimde benim bölümüm değil dedi ama genel bir test yaptı normal çıktı her şey.

20 Mayıs 2014 13:17
Uzm. Dr. Oğuzhan Onultan Doktora Sor

Uzm. Dr. Oğuzhan Onultan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube