Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Deprem hissi

Merhaba doktor hanım. Yaklaşık 1 aydır baş dönmesi ve deprem oluyo hissiyle karşı karşıyayım. Bir anda deprem oluyo sanıp avizelere bakıyorum baktığımda sanki onlarda sallanıyor gibi oluyo ve bu 5 saniye kadar sürüyo aynı zamanda kendimide sallanırken buluyorum.Hiç bir hastalığım yok çok şükür acaba panik atak hastasımı olucam derdine düştüm. Kalp atışlarım artıyor ellerim titriyor deprem korkusu sanırsam. Bişey olmadığını anladığımda yine tekrarlıcakmış gibi hisse kapılıyorum. Bu sebeplerin yanında ayaklarımın altında yanmada mevcut. Tetkik,mr vs. yaptırmam gerekir mi? Teşekkürler.

2 Temmuz 2021 01:12
Uzm. Dr. Hülya Mavi Doktora Sor

Uzm. Dr. Hülya Mavi tarafından cevaplandı.

Göz kapağı

Merhaba hocam 27 yaşında bayan hocam 2 yıl önce göz kapağım şişmiş şekilde uyandım. 3 farklı göz doktoruna gittim gözunde bişey yok dendi .gözümde ağrı oluyor şişkinlik ara ara iniyor ağladığımda uykusuz kaldığımda daha çok şişiyor ve sisen gözümün tarafında sürekli baş ağrısı var. Gözüm şiştigi zaman sanki denge kaybı oluyor ve normal bakışım değişiyor hocam sanki gözüm diğer gölümle aynı hizada dGL gibi yardimci olursanız çok sevinirim

29 Aralık 2020 20:44
Uzm. Dr. Hülya Mavi Doktora Sor

Uzm. Dr. Hülya Mavi tarafından cevaplandı.

Emar sonucu

Merhaba annemin Emar sonucunda böyle yazılıyordu. Doktor bi sıkıntı yok dedi ama ben yine sormak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Sentrium semiovale düzlemde bilateral frontoparietalde T2-FLAIR hiperintens milimetrik boyutlu birkaç adet nodüller sinyal değişikliği izlenmiştir. (Kronik İskemlik ?).

4 Şubat 2019 18:41
Uzm. Dr. Hülya Mavi Doktora Sor

Uzm. Dr. Hülya Mavi tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube