Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

baş ve boyun agrısı

Merhaba. Başımın sağ kulak altında bir şişlik mevcut. Şiş bölgenin üzerinden itibaren sağ başım kulağıma kadar ağrıyor. Bu beni korkutuyor. Sizce ne olabilir. Cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden Teşekkür ederim.

1 Kasım 2015 18:49
Uzm. Dr. Mustafa Erim Doktora Sor

Uzm. Dr. Mustafa Erim tarafından cevaplandı.

Baş ağrısı ve şakakta damar belirginleşmesi

Merhaba doktoy bey 28 yaşında nişanlımın sık sık baş ağrısı olur ama herzaman şiddetli olmuyor ..bugün başına ağrı girdi ve şiddetlenmeye başladı sağ şakağında damar belirginleşti ve enseye doğru ağrısının oldugunu söyledi.. Kulakları ve yüzü kızarmaya başladı daha sonra kızarıklık vücuduna inmiş..internetten baktım Anevrizma olma ihtimali varmı..4ay önce MR çekilmişti temiz çıktı baş ağrısının stres kaynaklı olduğu söylendi..tehlikeli bi durum varmı ne yapmamız gerekiyor bilgi verebilir misiniz teşekkürler

30 Ekim 2015 03:33
Uzm. Dr. Mustafa Erim Doktora Sor

Uzm. Dr. Mustafa Erim tarafından cevaplandı.

görme ile ilgili başlayan nörolojik durum..

merhabalar mustafa hocam rahatsız ettiğim için özür dilerim 49yaşındaki annemi haseki eğitim araştırmada televizyondaki yazıları görme ile ilgili şikayetinden muayeneye getirdim aynı zamanda gözde hafiften batma oluyordu. doktorlar tedavi sonucu bunlarla alakalı bir sorun bulamadılar yine de beyin ya da norolojiden randevu alıp onlara danısmamızı istediler. Dr.sadi konuk hastanesinden norolojiden randevu aldık ve o da bizi holter cihazı ile tansiyon takibine yonlendirdi. ve cihazın okumalarında annemin tansiyonu yüksek çıktı 16-10 ilk okuma sonucuydu ortalama 14-9 gibi sonuclar çıktı. bunun üzerine bize tansiyon ilacı verdiler. bizde tansiyon ilacı kullanmak yerine özel hastaneye giderek kan-idrar tahlilleri yaparak buradaki noroloji doktor...

30 Ekim 2015 01:34
Uzm. Dr. Mustafa Erim Doktora Sor

Uzm. Dr. Mustafa Erim tarafından cevaplandı.

Göz Küçülmesi , Kafatasında Kücük cukurlar .kafa büyüklügü

Hocam İyi Günler , Derdimi Söyle anlatıyım ki , Gözlerim ( Her 2 Gözüm yani ) Baya bi Kücük Bilmiyorum belki Eskidende böyleydi ama bana kücüldü gibi geliyor ? Çöktü sanki Boyut olarak kücüldü , Bunun 1 . Nörolojik sinirsel bi sebebi olabilirmi ? Eger öyleyse Ne yapmalıyım Hangi bölüme gitmeliyim ... 2 . 23 yaşındayım Hani Normal Sınırlar icerisinde Bu yaşta Birinin Kafa Capı Büyüklügü ne kadar olmalıdır Ortalama bi sınır varmıdır ? 3 . Kafatasımın üstünde 3 tane Cok kücük cukurluklar var yani kemik yok gibi o bölgelerde ? 4. Bazen baktıgım yer mesela Bilgisayar ekranı sallanıyor gibi oluyor 1 2 mm kaymayla ? Sorularıma detaylı bi cevap alabilrsem bu benim icin cok önemli hocam Şimdiden cok Teşekkür ediyorum .

5 Temmuz 2015 01:26
Uzm. Dr. Mustafa Erim Doktora Sor

Uzm. Dr. Mustafa Erim tarafından cevaplandı.

BAŞ AGRISI

hocam selamlar benim sıkıntım şu hocam başımın arka kısmında zaman zaman bi ağrı vardı ama son 10 gundur sürekli hale geldi sanki başıma bişeyle bastırıyorlarmış hissi var agrı başda başımın sol arka kısmındaydı şimdi başımın üst kısmındada agrı ve hafif yanma hissediorum sizce sorunumum nedir hocam , kolay gelsin teşekkürler.

24 Haziran 2015 12:58
Uzm. Dr. Mustafa Erim Doktora Sor

Uzm. Dr. Mustafa Erim tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube