Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Nöropatik ağrılar

Hocam merhaba. Anneme nöropati için 300 mg Neruda isimli ilaç yazılmıştı. Ayaklarındaki yanma akşamları olduğu için sadece akşamları bir tane içmeye başladı. Fakat şimdi gündüzleri de yanmalar başladı. Bu ilaca bağlı bir durum mu? Bir de sadece bir gün ilacı içmedi ve o gün ruh hali iyi değildi birkaç kez ağladı. Bu durum beni endişelendirdi. İlacı bırakırken de zorluk mu yaşayacağız? Şimdiden teşekkürler.

31 Ekim 2021 19:50
Uzm. Dr. Handan Selek Doktora Sor

Uzm. Dr. Handan Selek tarafından cevaplandı.

Avuç içinde garip his

Merhabalar Handan hocam bir sorum olacaktı. Sağ elimin avuç içinde tam olarak baş parmak kasının olduğu kısımda keçeleşme, hissizlik veyahut içeriden katılık gibi garip bi his var ama tam olarak hissizlik değil hissediyorum. Sadece rahatsız edici enteresan bir şey. Sizce neden olur hocam? Bir de alsde böyle bir durum söz konusu mu hocam?

14 Temmuz 2021 12:00
Uzm. Dr. Handan Selek Doktora Sor

Uzm. Dr. Handan Selek tarafından cevaplandı.

Ayaklarda uyuşma ve göğüs ağrısı

Merhaba, ben 21 yaşındayım. benim yaklaşık 2 senedir sol göğsümde ağrı ve ayaklarimda uyuşma oluyor. İlk önce bir dahiliye uzmanına gittim ve ekg mamografi ve kan testi yapıldı. Ekg de bir sorun yoktu ama mamografide sol göğsümde 3 milimlik bir nodule rastlandı. Ama doktorum bi sıkıntı olmadığını söyledi. Kan testimde de d vitaminim 5 gibi bi deger çıkmıştı ve doktorum çok düşük olduğunu söyledi ve ilaçlar yazdı. İlaçlar benim yorgunluk şikayetime iyi geldi ama ilaclar bittikten sonra ayni sikayetleri tekrar yaşadım. Bu sefer bi kalp damar doktoruna gittim ve göğüs ultrasonu verdi. Bu sefer 2 göğsümde de nodule rastlandı. Acaba göğüs agrilarimla bu nodullerin bi alakası var mi bir de ayak uysmalarim vitamin eksikliğinden mi kaynaklanıyor. V...

4 Eylül 2017 05:35
Uzm. Dr. Handan Selek Doktora Sor

Uzm. Dr. Handan Selek tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube