Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Sağ tarafta baş ağrısı ve uyuşma

Merhaba hocam bir gece kalp çarpıntısı ve sağ tarafya uyuşmayla acile gittim herhangi bir sorun olmadığı söylendi sonrasında bir özel hastanede kardiyoloji uzmanına gittim ekg efor kan holter testleri yapıldı strese bağlı ritim bozukluğu dendi fakat asıl sorun sağ tarafımda olan hafif uyuşma ve karıncalanma bunun için noroloji uzmanı Mr ve tomografi testi uyguladı herhangi bir sorun çıkmadı fakat o günden sonra her gün özellikle akşam başımın sağ tarafında ağrı ve dengesizlik sağ kolda sağ elin son iki parmağında sağ ayağaın son iki parmağında uyuşukluk ve bacakta hafif uyuşukluk karıncalanma avuç içinde yanma oluyor burnumun sağ tarafında dahi hissediyorum bilgi verebilir misiniz

22 Temmuz 2023 13:44
Uzm. Dr. Yüksel Güven Doktora Sor

Uzm. Dr. Yüksel Güven tarafından cevaplandı.

MR SONUCUM - CİDDİ Mİ HOCAM

Hocam merhaba. Bundan önce de size yazmıştım. MR sonucum ancak raporlandı. Rica etsem bir bakar mısınız? MR sonucumda Periventiküler derin beyaz cevherde, sentrum semiovale düzeyinde ve subkortikal beyaz cevherde kronik iskemik değişiklikler izlenmiştir ne demek acaba? Ve supratentonial alanda; ventriküler sistem ve sulkuslar atrofiye sekonder geniş izlenimiştir yazıyor. Onun haricinde diğer şeyler normal görünümündedir diyor. Bunlar ne demek? Yardımcı olur musunuz?

31 Mart 2023 15:42
Uzm. Dr. Yüksel Güven Doktora Sor

Uzm. Dr. Yüksel Güven tarafından cevaplandı.

Sol Ayakta Uyuşma

Merhaba hocam, benim şikayetim 1 haftadır var. Sol ayağım rahatsız edecek bir biçimde uyuşuyor. Bundan daha önce 2 ayağım klozette otururken uyuşuyordu daha önce fakat şuan sol ayağım sürekli uyuşmaya başladı. Ayrıca vücudumun farklı yerlerine seğirmeler var. Ellerde bazen hafif titremeler var. Sebebi ne olabilir, ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler. Yaş 18 bu arada.

27 Temmuz 2022 00:38
Uzm. Dr. Yüksel Güven Doktora Sor

Uzm. Dr. Yüksel Güven tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube