Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

baş dönmesi çift görme boyun ağrısı

hocam merhaba bende baş dönmesi çift görme göz kararması boyun ağrıları çok fazla oluyor mr çektirdim sonucu şu şekilde sağ frontal subkortikal ak maddede T2 ve flaır sekanslarında hiperintens nonspesifik mikroanjiopatik iskemik-gliotik milimetrik odak saptanmıştır

15 Haziran 2016 20:14
Prof. Dr. Mustafa Yılmaz Doktora Sor

Prof. Dr. Mustafa Yılmaz tarafından cevaplandı.

MR sonuçlarımda çıkan lezyonlar

Hocam merhabalar. Yaşım 22 Trabzonlu bir öğrenciyim. Yaklaşık bir buçuk ay önce başımda karıncalaşma, uyuşma nedeninden dolayı doktora gittim. Yaklaşık 1 hafta önce MR çektirdim. Sonuçlarda ise; "-C3-4 ve C4-5 diskinde tekal keseye bası oluşturmayan bulging izlenmiştir. -Sentrum semiovale düzeyinde her iki frontal lob beyaz cevherde milimetrik boyutta birkaç adet T1A görüntülerde hipo, T2A görüntülerde hiperintens nonspesifik lezyon izlenmiştir. Sonuç olarak; Her iki frontal lobda nonspesifik beyaz cevher lezyonları" Diğer sonuçlar ise normal çıktı. Acaba bir problem var mı? Ne yapmam gerekiyo? Hocam endişeliyim lütfen cevap verir misiniz?

4 Haziran 2016 16:29
Prof. Dr. Mustafa Yılmaz Doktora Sor

Prof. Dr. Mustafa Yılmaz tarafından cevaplandı.

Beyin Yorgunluğu

Merhaba iyi günler ben muayane oldugum doktorun teşhisi üzerine beyin yorgunluğu yaşıyorum.Tms tedavisinin beyin yorgunlugunda işe yaradıgını okudum bu dogrumudur bu konu hakkında ne dusunuursunuz.Birde çayın beyin yorgunluğuna iyi geldiğini okudum dışarda satılan normal hazır çay poşet çay aynı etkiyi gösterir mi olur mu teşekkürler..

25 Mayıs 2016 15:04
Prof. Dr. Mustafa Yılmaz Doktora Sor

Prof. Dr. Mustafa Yılmaz tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube