Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

KAFAMIN İÇİNDEKİ SES

Merhabalar hocam bundan 10 ay önce doğum yaptım hamileliğimi öğrenmemle birlikte bende baş ağrıları başladı bu ağrılar hergün katlanarak şiddetlendi beni yerlere yapıştıracak şekilde hergün ağlıyordum kafama kafama vuruyordum hergün daha şiddetlenen ağrıların üzerine birde sesler çıkmaya başladı bu sesi kimseye tarif edemiyorum çınlama değil ama hiç kesilmeyen bir ses hiç bitmiyor gitmiyor doğum yaptım hala geçmedi MR cekildim temiz cıktı. Artık kafayı yemek üzereyim hocam ses hiç gitmiyor bildiğiniz, resmen 2 seneye yakın hem başım agrıyo hem bu ses zerre kadar gitmiyo kimse inanmıyor ama beni bu ses beni cıldırtyor gece daha cok duyuyorum suan bile aşırı şiddetli bir ses hamilelikle başladı hersey o gün bugundur aynı. Nedir hocam bu akıl ...

17 Eylül 2021 01:10
Uzm. Dr. Hülya Mavi Doktora Sor

Uzm. Dr. Hülya Mavi tarafından cevaplandı.

Paranazal sinüslerde mukozal kalınlaşma

Baş ağrılarımdan dolayı nöroloji doktoruna başvurmuştum Beyin MR çekildi. Raporda Sağ sfenoid sinüsü tamamen dolduran enflamatuar sinyal patolojileri ve paranazal sinüslerde mukozal kalınlaşma izlenmektedir yazıyor. Ne anlama geliyor ve beni kulak burun boğaz bölümüne yönlendirdi randevu günümü bekliyorum.

14 Nisan 2019 18:23
Uzm. Dr. Hülya Mavi Doktora Sor

Uzm. Dr. Hülya Mavi tarafından cevaplandı.

kulak başlangıcı ağrısı

merhaba sağ kulak başlangıcında bir davar var o damarın birden şiddetli bir ağrı girmesi sonucu gözlerimi bile açamaz hale geliyorum daha önceleri de oluyordu ama saniyelik geciyor idi şimdi bir dk falan sürmeye başladı sebebi nedir acaba ???

9 Temmuz 2018 22:13
Uzm. Dr. Hülya Mavi Doktora Sor

Uzm. Dr. Hülya Mavi tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube