Sorularda Ara

Algoloji (Noroloji) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Beyincikte kitle

Merhaba hocam babam baş dönmesiyle doktora gitti beyincikte 11×6 mm büyüklügünde kitle bulundu ayni zaman da bir kılcak damarda da kanama olmuş ama durmuş suan. Kotu huylu olup olmadigini anlamak icin testler yapildı öyle bir bulguya rastlanmadi.Taburcu edildi baş dönmesi hala devam ediyor ameliyatla alınması onerildi.Acaba bu ilacla yada kapalı ameliyatla tedavi edilemez mi ? Ameliyat olması durumu için bu zor bir ameliyat mıdır ? Bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim

8 Nisan 2017 17:50
Prof. Dr. Atilla İlhan Doktora Sor

Prof. Dr. Atilla İlhan tarafından cevaplandı.

BEYİN KANAMASI

HOCAM MERHABA ,BEN SİZE KONYA'DAN YAZIYORUM .ANNEM *** *** ** TARİHİNDE YÜKSEK TANSİYONA BAĞLI BİR BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ. 6 AY YOĞUN BAKIMDA YATTI. ŞU AN KONUŞAMIYOR VE SAĞ KISIMDA FELÇ DURUMU VAR. HERGÜN FİZİK TEDAVİ TERAPİSTİ GELİYOR. SAĞ BACAK HAREKETLENDİ YÜRÜME KONUSUNDA İLERLEME KAYDETTİ AMA HİÇ KONUŞMA YOK . DOKTORLAR KANAMANIN HER YERİN KOMUTA MERKEZİNDE OLDUĞUNU KONUŞMA ŞANSININ ZOR OLDUĞUNU SÖYLEYİP BİZİ ÇARESİZ BIRAKIYORLAR.ANNEM 67 YAŞINDA HOCAM BİZ ONUN İÇİN HERŞEYİ YAPMAYA HAZIRIZ BANA BİR YOL GÖSTERİRSENİZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM .İYİ GÜNLER DİLİYORUM.

24 Şubat 2017 12:38
Prof. Dr. Atilla İlhan Doktora Sor

Prof. Dr. Atilla İlhan tarafından cevaplandı.

Baş ağrısı

Yaşım 17. 2 aya yakındır başım çok ağrıyor bi ara durmuştu ama tekrar başladı başım acıyor yani ağırlık oluyor ve midem bulanıyor 2 ay önce migren veya sinüzit varmı diye gitmiştik ama ikiside çıkmadı. Çok dengesiz yürüyorum. Bunu nedeni nedir? Cevaplarsanız sevinirim.

24 Ocak 2017 17:20
Prof. Dr. Atilla İlhan Doktora Sor

Prof. Dr. Atilla İlhan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube