Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Yüz felci , kulak çıtırtıları

Hocam merhaba , bir senedir kulak içinde doluluk hisleri sıkışma hisleri ve nadir de olsa sol yüzümde uyuşmalar ve sol gözümde seyirmeler olurdu. Bundan 70 gün önce yoğun kulak ağrısı yaşadım ağrı tam olarak kulak kepçesinde gezici bir sancılama şeklindeydi iğne batar tarzda. Ve 3 gün bu sıkıntıyı çektikten sonra sabah uyandığımda sol yüzümde felç ile uyandım kortizon tedavisi aldım fakat felcim aynı şekilde devam ediyor 5. Seviye yüz felcim geçmedi sadece hafif yanağımı oynatabiliyorum ve her oynatışta o kulağımda çıtır çıtır sesler geliyor sanki odun parçası kırar gibi . Benim kulağımdaki sorun nedir tüm MR lar temiz çıktı ( konstratlı boyun ve kulak , kontratsız beyin ) acaba başka bir tetkik var mıdır ? Felçli bölgemdeki kulağımın orada...

20 Aralık 2021 19:20
Prof. Dr. Özcan Öztürk Doktora Sor

Prof. Dr. Özcan Öztürk tarafından cevaplandı.

Yüz felcinden kulakta beze oluşur mu?

Merhaba. 15 yaşındayım. 3 ay önce kısmi yüz felci geçirdim. Görünüş olarak pek bir şey kalmadı. ama doktorum içerden devam ettiğini söyledi. Sağ taraftan geçirdim. Ağır grip nedeniyle kulaktan gelmişti. Beynimde herhangi bir sıkıntı yoktu. 1-2 haftadır sol kulağımın arkasında beze gibi bir şey oluştu. Ağrı , yanma hissi , çınlama ve işitme kaybı oluştu. Nedeni felç geçirmem mi?

2 Ekim 2017 20:32
Prof. Dr. Özcan Öztürk Doktora Sor

Prof. Dr. Özcan Öztürk tarafından cevaplandı.

yuz felci tekrarlar mı ?

Özcan Bey.merhaba.23yaşındayım. 3ay önce yüz felci geçirdim ve çok şükür tamamen iyileştim.yalnız çalıştığım ortamda klima ve vantilatör var.bu durum benim için sakınca yaratır mı?

25 Temmuz 2017 01:27
Prof. Dr. Özcan Öztürk Doktora Sor

Prof. Dr. Özcan Öztürk tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube