Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Dil yarası

Hocam merhaba , 20 ay önce çok strestli olduğum bir dönemde dilimin arka yanında yara değilde kan toplaması gibi birşey oldu . Önemsemedim unuttum sonrada geçen gün yine çok stresli bir anında ordan kan geldi . 2 3 damla kadar . Diğer belirtilerin hiçbiri yok . Büyüme de yok 20 aydır aynı. sonra bir daha gelmedi . 3 aylık hamileyim . Nette araştırdkm kötü şeyler yazıyor . Doktora gitmeye korktum size sormak istedim .

3 Eylül 2020 00:24
Op. Dr. İlhan Eğilmez Doktora Sor

Op. Dr. İlhan Eğilmez tarafından cevaplandı.

Kulak arkası ağrı ve dilde yanma

Hocam sağ kulak arkam boyun hizama boyunca ve çeneme doğru ağrım var, ayrıca elimle dokununca biraz kalınlaşmış gibi duruyor. Dilimin üzeri beyaz zemin üzerinde kırmızı benekler var. Bulunduğum ilçede KBB dr yok, malum hastalıktan dolayı uzak bir yere gitmek istemiyorum, bana Yardımcı olumu sunun? Tşk ederim.

2 Nisan 2020 18:58
Op. Dr. İlhan Eğilmez Doktora Sor

Op. Dr. İlhan Eğilmez tarafından cevaplandı.

Üst solunum sorunları

Merhaba Hocam. Yaklaşık 1 yıldır burun tıkanıklığı(tek taraflı ve farklı), sürekli boğazı temizleme isteği ile gelen yapışkan beyaz balgam, hafif yutkunma zorluğu, çok kısa süreli ses kısıklıkları gibi şikayetlerim var. Defalarca doktora gittim ama bir çözüm bulamadım. Antihistaminikler, burun spreyleri, kutu kutu antibiyotikler, boğaz spreyleri, reflü ilaçları gibi çok sayıda ilaç kullanmama rağmen hiç fayda göremedim.Alerji ve imminoloji bölümünde deri, kan vs. testler yaptım ama alerjim de çıkmadı. Psikolojikmen de çok yıpratıyor bu durum beni. İnternette çörek otu yağı burna damlatmanın fayda sağlayacağı yazıyor. Sizce çörek otu yağı kullanmanın bir sakıncası var mıdır? Ya da sizin önerebileceğiniz bir çözüm yolu var mı? Cevaplarsanız ç...

27 Ocak 2020 14:42
Op. Dr. İlhan Eğilmez Doktora Sor

Op. Dr. İlhan Eğilmez tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube