Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

başağrısı ve geniz eti büyümesi

9 SFENOİD SİNÜSTE DUVAR KALINLAŞMASI Hocam 3.5 yaşındaki kızımın son 1 aydır sağ kulak üstünü göstererek ağrılar olduğunu söylemesi üzerine mr çekildi-ağrılar kramp şeklinde oluyor 10 sn kadar sürebiliyor bazen daha az ilk yaşadığımızda 2-3 dk sürdü epey ağladı o zaman-hala şikayet devam ediyor hergün ifade ediyor 5-6 kez.mr sonucumuzu yazıyoum Myelinizasyon tamamlanmıştır. Korpus kallozum matürdür Sfenoid sinüste duvar kalınlaşması izlenmiştir. Nazal konkalar hipertrofiktir. Nazofarenks posterior duvarında adenoid doku hipertrofiktir. çocuk doktoru geniz eti büyümesi var dedi kbb ve norolojiye yönlendrdi şikayetlerimizle ilgili hiçbişi söylemedi yazık ki..geniz eti bu şekilde ağrı yaparmı ? burnu tıkalı değil sık sık gripte olmuyor anlam v...

2 Ocak 2019 19:21
Op. Dr. Ali Değirmenci Doktora Sor

Op. Dr. Ali Değirmenci tarafından cevaplandı.

Ameliyat gerekli mi

Merhaba çanakkalede aylardır dr.dr.geziyorum herbiri ayrı birşey söyledi hocam kısaca tomografi de yazan frontal sinüs sol yarımında 16*10mm boyutunda östrojen ile uyumlu olabilecek össeöz nodüler yapı dikkati çekmektedir.en son bakan dr.bulunduğu yerdeki duvarı düzeltildiğini söyledi siz bu bilgilere göre ne dersiniz dr.bey şimdiden teşekkürler.

28 Ekim 2018 16:38
Op. Dr. Ali Değirmenci Doktora Sor

Op. Dr. Ali Değirmenci tarafından cevaplandı.

burun eti büyümesi

merhabalar Ali bey. Benim burun tıkanıklığından dolayı problem yaşıyordum sürekli başım ağrıyordu koku alma duyumu kaybetmiştim bu sıkıntılarım sebebiyle kbb doktoruna gittim tomografi çektirdi büyük ihitmal kemik eğriliğin var demiştir muayene esnasında. tomografi sonuçlarına baktığımızda da sol burnunda çok fazla et var dedi. şekerimin olup olmadığı sebebiyle tahlil yaptırdı. sonuçlarda şekerim normal aralıklarda çıktı. Bunun üzerine bana deltacortril hapını yazdı. araştırdığım kadarıyla etkili bir ilaç. sizce kullanmalı mıyım yoksa direk cerrahi operasyonla mı bu sağlık sorunumu tedavi ettirmeliyim?

7 Mart 2017 08:31
Op. Dr. Ali Değirmenci Doktora Sor

Op. Dr. Ali Değirmenci tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube