Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Burun revizyon ameliyatı

Op. Dr. Ayşe Karakaya.. Merhaba hocam, bundan 2 yıl önce deviasyon ve estetik müdahale yapıldı burnuma. İlk ameliyattan sonra burun eğriliği oluştu, 2 ay sonrasında da düzeltme için tipplasti yapıldı. Sonrasında sağ burun kıkırdağım düştü ve lokal anestezi ile dikilmeye çalışıldı. Şu an burnum eğri ve sağ kanattan çökük durumda, üstelik burun ucum düştü ve uç noktasında mercimek kadar bir çökme görüyorum. Sorum şu, benim burnumun düzelme şansı var mıdır? Revizyon ameliyat yapıyor musunuz? Ona göre size randevu alıp bir görünmek isterim. Teşekkürler.

21 Haziran 2020 20:02
Doç. Dr. Mustafa Acar Doktora Sor

Doç. Dr. Mustafa Acar tarafından cevaplandı.

Estetik Ameliyat

Hocam merhaba, estetik ameliyat olmak istiyorum ama daha önce görüştüğüm 2 doktor da muayene edip testler yapıp kendi kliniğini işletmeye başladı ya da çalışmakta oldukları hastaneden ayrıldılar. Sizi araştırdım ve muayeneye gelmek istiyorum fakat aynı sorunları yaşamamak için ayrılma gibi bir planınız varsa sormak isterim.

20 Haziran 2019 07:35
Doç. Dr. Mustafa Acar Doktora Sor

Doç. Dr. Mustafa Acar tarafından cevaplandı.

Burun Estetiği

Hocam, merhaba burun estetiği konusunda randevu almak istiyorum muayene yeriniz neresi acaba,hastahane bünyesinde mi çalışıyorsunuz, iyi çalışmalar

5 Mart 2019 09:11
Doç. Dr. Mustafa Acar Doktora Sor

Doç. Dr. Mustafa Acar tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube