Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Sol Kulağımdan Gelen Uğultu

Hocam Merhaba, Benim sol kulağımda yaklaşık 1 aydır uğultu var.yani rüzgar sesi gibi bazende kalp atışı gibi zonklama şeklinde uğultular var.Bunu çok sessiz ortamlarda yani gece yatarken çok net duyuyorum.ve oldukça da rahatsız ediyor.kitap bile okuyamaz hale geliyorum bazen.Kimi zaman uykumu bile engelliyor.Doktora göründüm işitme testi yaptırdım normal çıktı.Daha sonra boyun doppler testi yaptırdım o da normal çıktı.Bunun üzerine doktor vasoserc bid adında bir ilaç verdi.Bunu 3 ay kullan düzelmezse yapacak birşey yok dedi.2 aydır ilacı kullanıyorum ama sonuç alamadım.Neden olabilir bu durum? Ne yapmalıyım?

10 Ağustos 2015 16:57
Op. Dr. Cem Erdurak Doktora Sor

Op. Dr. Cem Erdurak tarafından cevaplandı.

kulak çınlaması

hocam iyi günler dilerim öncelikle benim 13 gün önce başlayan şiddetli kulak çınlamam zamanla hafifledi ama hala geçmedi.betaeetc ve sintol de kullanmdm halen oksjien tedavisinde devam ediyorum 6.senansa giricem hala geçmedi çınlamam .Ama özellikle hocam kulağımı kapatınca parmağımla ve sessiz bir ortama girince kulaktaki çınlamam çok azalıyor bazen duymaya çalşsam dahi duyamıyorum bazense hafif şekilde duyuyorum çınlama sesini .sabah kalktığım da yok denecek kadar az bazense hiç olmuyot zaman içinde kendiliğinden başlıyor.Gelin görün ki dışarıya çıktğımda kalabalık sesli bi ortama girdiğimde sesi artıyor neden bu böyle hocam lütfen acil yardım edin şimdiden Allah razı olsun.

11 Temmuz 2015 14:16
Op. Dr. Cem Erdurak Doktora Sor

Op. Dr. Cem Erdurak tarafından cevaplandı.

kulak çınlaması

Merhaba, 2 yıldır kulağımda sağ kulağımda çızırtı var. Emar çekildi ama sonuçta birşey bulunamadı. Beyin eeg side çekildi. 6 ay bounca Betaserc ve benzeri kulak çınlaması ilaçlarını da kullandım ama bir değişiklik olmadı. Özellikle sessiz ortamda çok rahatsız ediyor. 3 ayrı doktora gittim ama malesef sonuç olumsuz. Hep aynı ilaçları veriyorlar. Şuan için işitme kaybı yok. Bunların dışında ne yapabilirim. Yardımcı olmanızı rica ederim.

23 Haziran 2015 09:48
Op. Dr. Cem Erdurak Doktora Sor

Op. Dr. Cem Erdurak tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube