Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

kulak cinlamasi ve kulak kapanmasi

sayin hocam 20 gun once bogazimdaki yanma sonucu kbb doktoruna gittim kbb doktoru kulagimi muayene etti sol kulagimda kizariklik oldugunu 500 mg bir antibiyotik ve lkl kulak damlasi vrrdi onlari kullandim sonra tekrar gittim muayene oldum kulagimin iyilestigini belirtti kulagimi yikafi havayla bana bu ilaclari kullanma dedi bir burun sipreyi aksam bir tane kullandigim bir ilac verdi kulagimda cinlama ve kapali kulagim acilmamakta sol kulagima sesler kapali bir ortamdan geliyormus gibi oluyiror bu kulak muayenedi olali 15 gun oldu kulagim acilmadi ne yapmaliyim saygilarimla.

19 Ağustos 2019 10:18
Uzm. Dr. Kaan Akacun Doktora Sor

Uzm. Dr. Kaan Akacun tarafından cevaplandı.

Kulakta hışırtı

Hocam merhaba 3 aydır kulağımda ses işittiğimde cızırtı sesi var kbb muayenesi oldum kulak zarında kalınlaşma var dedi antihistaminik kullanıyorum 2 haftadır iyileşmedi. İşitme basınç testi yaptırdım normal çıktı. Boş dururken bir şey yok ancak sesli ortamlarda kulağımda hışırtı ve cızırtı oluyor. Kafayı yemek üzereyim dışarda oturasım gelmiyor eve geçiyorum yarım saat oturup. Lütfen yardımcı olun. Kulak zarı kalınlaşması kötü bir şey midir?

20 Temmuz 2019 21:18
Uzm. Dr. Kaan Akacun Doktora Sor

Uzm. Dr. Kaan Akacun tarafından cevaplandı.

Kulakta dolgunluk, cızırtı

Hocam iyi günler yaklaşık 15 gün önce yüksek sese maruz kaldım o günden sonra kulağımda çınlama ve dolgunluk vardı dolgunluk zamanla gitti çınlama da azaldı sürekli sakız çiğnedim, bol su içtim gitti fakat dün evimin önünde bir düğün oldu ve yine sese maruz kaldım bu sefer korktuğum için kulaklarımı kapattım elimle iyice ve bugün de sol kulağım cızırtılı duyuyor ve yine korkuyorum neden böyle oldu acaba?

20 Temmuz 2019 14:39
Uzm. Dr. Kaan Akacun Doktora Sor

Uzm. Dr. Kaan Akacun tarafından cevaplandı.

Kulak cinlamasi tinnitus

Kaan Bey merhabalar Yillardir gecmeyen tinnitus um var bu malesef isitme seviyemide etkiliyor ,ozellikle gece uykuta gecmekte sorun yasiyorum ,cinlama her iki kulaktada var tedavisi icin ne yapmaliyim lutfen bilgi verebilirmisiniz . Tesekkurler

1 Nisan 2019 19:09
Uzm. Dr. Kaan Akacun Doktora Sor

Uzm. Dr. Kaan Akacun tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube